Loading...

Beveiliging en Magento onderhoud

Het niet regelmatig updaten van uw Magento webshop maakt uw webshop niet alleen kwetsbaar voor hackers, maar brengt ook slechte prestaties met zich mee.  Zorg er daarom voor dat uw webshop altijd up-to-date is. Dan geniet u niet alleen van de laatste nieuwe functies en onderdelen, maar ook van de laatste nieuwe veiligheidsupdates. En dit is belangrijk voor de veiligheid van uw Magento webshop, maar ook voor uw klantgegevens.

Regelmatig updaten van Magento

De ontwikkeling van Magento staat niet stil. En dat is ook de reden waarom bij uw Magento webshop regelmatig updates doorgevoerd moeten worden. Magento is open source software. Dit wil zeggen dat de de code voor iedereen vrij beschikbaar is. Regelmatig komen er dan ook kleinere updates uit die eenvoudig zijn door te voeren.

Maar niet alle updates zijn klein. Eens in de zoveel tijd is er een versie update. Deze versie update is wat ingrijpender en brengt meer werk met zijn mee dan het reguliere Magento onderhoud. Deze versie updates zijn om uw webshop up-to-date en veilig te houden

Onderhoud op een testomgeving

Magento onderhoud voeren wij nooit uit op de live omgeving van uw webshop maar altijd op een testomgeving. Op deze testomgeving maken wij voor we de webshop gaan updaten altijd een exact kopie van de live omgeving. Zo komen we nooit voor verassingen te staan wanneer we de doorgevoerde updates live gaan plaatsen en staat uw webshop altijd “live”.

We zullen de webshop alleen even offline moeten halen wanneer we de updates vanuit de testomgeving door willen gaan voeren naar de live webshop. Echter, hier merkt u niks tot weinig van. Doordat wij werken met geoutsourcete gecertificeerde Magento programmeurs zullen zij wanneer u de slaap uit de ogen wrijft de updates doorvoeren. Zo hebben uw bezoekers geen last van “downtime” en kunnen de orders gewoon doorlopen.

Welk onderhoud wordt er uitgevoerd

Wanneer Magento onderhoud ter sprake komt, kijken wij altijd naar het totaalpakket. Niet alleen naar de Magento installatie zelf. Behalve de standaard Magento omgeving heeft u waarschijnlijk ook plugins of extensies geïnstalleerd in uw webshop om bijvoorbeeld betaal- of verzendmethodes toe te voegen. Of een koppeling met een achterliggend systeem? Ook deze extensies zullen ge-update moeten worden. Het kan namelijk zo maar zijn dat de huidige versie van een extensie niet meer werkt in de nieuwe Magento versie.

Wanneer u uw Magento webshop bij ons host wordt ook de server  waar uw webshop draait regelmatig van een update voorzien. Zo blijft ook de snelheid en veiligheid van uw webshop gewaarborgd op serverniveau. Een ervaren team van Magento en server experts voorziet uw webshop en server zo continu van de nieuwste updates en technologieën.

Onderhoudscontract Magento

Wanneer wij werken met een onderhoudscontract voor Magento doen wij een maandelijkse veiligheidscheck van uw webshop. Daarbij bekijken wij de kwetsbaarheden van uw webshop en server en waar nodig ondernemen we actie. Alle updates die nodig zijn voeren we door onder de vleugels van dit onderhoudscontract.  Nieuwe functionaliteiten of wijzigingen aan uw webshop maken geen deel uit van het onderhoudscontract.

Iedere webshop is uniek met zijn eigen functionaliteiten en mogelijkheden en hier passen wij het onderhoudscontract op aan. Waar de ene webshop een koppeling met achterliggende systemen bevat die bijgewerkt moeten worden. Neemt de andere webshop al genoegen met alleen de integratie van de betaalmethodes. Wij bekijken samen met u wat er nodig is om uw webshop snel, veilig en up-to-date te houden.

Uw partner voor Magento onderhoud

Eijdems Internet is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van Magento webshops en bijbehoren. Met onze jarenlange ervaring en onze gecertificeerde Magento programmeurs weten precies wat er bij komt kijken om uw Magento webshop te onderhouden. Onze bereikbaarheid en kwaliteit maakt ons uw partner voor uw Magento onderhoud.

Vragen? Neem dan even contact met ons op via:

T 077 3030 411
E info@eijdems-internet.nl

Magento onderhoud