Loading...

Mogelijkheden online marketing

 • Affiliate marketing (betalen voor promoten product/dienst op andere websites)
 • Display marketing (betalen per klik)
 • E-mail marketing (bijv. Mailchimp)
 • Search adverteren (betalen per klik)
 • Social media marketing (gratis en betaald)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze werkwijze

 • Analyse van uw huidige website/webshop
 • Beeld vormen van uw producten en/of diensten
 • Inschatting maken van de kansen voor succesvolle online marketing campagne
 • Inschatting maken van benodigd budget

De opsomming van online marketing mogelijkheden aan de linkerzijde, is zeker niet compleet. Vaak adviseren wij een mix van online marketing tools. Een gesprek met onze online marketing specialisten zorgt er voor dat u door de bomen wel weer het bos kunt zien.

WELKE WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento webshop Landbouwmachines

AM MACHINERY

Magento webshop verbandartikelen

VAN HEEK MEDICAL

SEM: Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing, ook bekend als SEM by Eijdems Internet of PPC of CPC, is een vorm van betaalde marketing waarmee u uw advertenties op de resultatenpagina’s van zoekmachines kunt plaatsen. Het goede aan SEM is dat u alleen betaalt wanneer uw advertentie een klik genereert.

Het risico bij SEM is dat er tientallen verschillende meetmethoden zijn die direct waardevolle aspecten van uw campagnes meten, maar het is aan u om u te concentreren op de meest relevante parameters die aansluiten bij uw specifieke doelstellingen. Het budget dat wij besteden moet ook daadwerkelijk uw zakelijke doelstellingen ondersteunen.

Uw strategie in SEM kan bijvoorbeeld worden gevarieerd, afhankelijk of u meer vertoningen wilt (vertoningen aan uw doelgroep) of dat u bezoekers wilt verleiden om een specifieke actie doen op uw website, zoals een aankoop of een formulier invullen en verzenden.

SEO: Zoekmachine optimalisatie

SEO, wat staat voor Search Engine Optimisation, is de marketingmethode bij uitstek geworden voor. Eenvoudig gezegd zorgt SEO ervoor dat zoekmachines zoals Google uw website kunnen vinden en gratis aan consumenten kunnen tonen wanneer er een relevante zoekopdracht is.

De kracht van onze online marketeers is om ervoor te zorgen dat de SEO voldoet aan het algoritme van Google, wat betekent dat uw website zo optimaal en hoog mogelijk wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Er zijn mogelijk honderden verschillende elementen waarmee Google rekening houdt voordat het uw site rangschikt. Veel van deze strategieën hebben tijd nodig om resultaten te laten zien. De website moet up-to-date blijven omdat Google updates maakt die direct van invloed kunnen zijn op de ranking. De website zal dus regelmatig bijgewerkt moeten worden om een goede ranking te behouden. Bij veel bedrijven schiet het actueel houden van de website er vaak bij in omdat de overige bedrijfsprocessen al veel tijd en aandacht vragen. Daarom is het de overweging waard om het bijwerken van uw website/SEO over te laten aan Eijdems Internet.

BEKIJK ALLE BLOGS

Social media

Het beheren van uw sociale profielen kan een fulltime baan zijn, vooral als u meerdere profielen beheert en merkbare resultaten wilt zien. Meest belangrijk is het schrijven van een plan om content te creëren met een doel. Dan pas kunnen campagnes ontwikkeld worden die écht werken.

Tips om de impact van uw sociale media te vergroten zijn onder andere:

 • Een contentstrategie die uw marketing- en bedrijfsdoelstellingen waarmaakt.
 • Blijf trouw aan uw Corporate Identity qua schrijfstijl en grafische uitingen.
 • Ga de dialoog aan: social media is een tweerichtingsgesprek, geen zendkanaal.
Woocommerce webshop optiek optometrie brillen