Loading...

Outsourcing programmeurs. PHP, HTML, JAVASCRIPT, AJAX, ASP.NET, C#

Het inhuren van programmeurs heeft veel voordelen. U betaalt alleen voor de uren die de programmeur aan een project werkt. U heeft niet te maken met ziekteverlof of vakantiedagen.

Als u ervoor kiest voor het inhuren van programmeurs bij Eijdems Internet, krijgt u direct toegang tot een schijnbaar onuitputtelijke bron van programmeurs met kennis en ervaring in de ontwikkeling van complexe systemen.

Bij de afronding van elk project leveren wij steevast gedetailleerde technische documentatie, inclusief richtlijnen en een testrapport.

Bij Eijdems Internet bent u aan het juiste adres voor het inhuren van programmeurs met expertise in de volgende programmeertalen:

 • PHP
 • JAVA
 • Python
 • Magento 2
 • WooCommerce
 • WordPress
 • Drupal
 • Joomla
 • Laravel
 • Open Cart
 • Shopify
 • Salesforce
 • PowerBI

Microsoft programmeurs:

 • .NET application
 • Microsoft Dynamics
 • Microsoft Sharepoint
Inhuren van programmeurs bij Eijdems Internet

Binnen ons team van outsourcing programmeurs werken we met een vaste kern van 10 professionals. Deze programmeurs hebben allen minimaal een HBO+-niveau en zijn vertrouwd met de werkwijze van Nederlandse bedrijven.

Onze senior programmeurs hebben meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe applicaties. Voor junior programmeurs met minimaal 3 jaar werkervaring geldt altijd dat ze worden begeleid door een senior programmeur, wat de kwaliteit van uw project of taak te allen tijde waarborgt.

In veel projecten is er behoefte aan specifieke expertise. Bijvoorbeeld, als een Magento-programmeur advies nodig heeft over Power BI, schakelen we een BI-specialist in om aan die specifieke vraag te voldoen. Het inhuren van deze specialistische programmeur is dus alleen nodig voor die korte tijd om een specifiek probleem of vraagstuk op te lossen.

Kortom, oveweegt u het inhuren van programmeurs? Neem contact op met Eijdems Internet wanneer u het inhuren van programmeurs overweegt.
Mail: info@eijdems-internet.nl of bel: 077 3030411

Vaardigheden die programmeurs van Eijdems Internet moeten hebben

Het succes van Eijdems Internet valt of staat bij de kwaliteit van de programmeurs. Wanneer we het over onze PHP-programmeurs hebben, kunt u de volgende vaardigheden verwachten:

PHP-programmeurs moeten over verschillende vaardigheden en kennis beschikken om effectief en efficiënt te kunnen werken met PHP, een populaire scriptingtaal voor webontwikkeling. Hier zijn enkele specifieke vaardigheden die PHP-programmeurs moeten hebben:

 1. Basiskennis van PHP: Een goede beheersing van PHP-syntax, datatypes, variabelen, operatoren en functies is essentieel.
 2. Frameworks: Bekendheid met PHP-frameworks zoals Laravel, Symfony, CodeIgniter, Zend, en anderen kan de ontwikkeling van webtoepassingen versnellen en de codebase gestructureerd houden.
 3. Databasekennis: Ervaring met databases zoals MySQL, PostgreSQL of MongoDB is belangrijk voor het beheren en opslaan van gegevens in webtoepassingen.
 4. Front-end technologieën: Het begrip van HTML, CSS, JavaScript, en AJAX is van cruciaal belang om de integratie van de serverzijde PHP-code met de front-end te vergemakkelijken.
 5. Kennis van API’s: Vaak moeten PHP-programmeurs externe API’s kunnen integreren om gegevens te halen of te verzenden naar andere services.
 6. Beveiliging: Een goed begrip van beveiligingspraktijken, zoals SQL-injectiepreventie, gegevensvalidatie en bescherming tegen cross-site scripting (XSS), is essentieel om webtoepassingen veilig te maken.
 7. Versiebeheer: Ervaring met versiebeheersystemen zoals Git is belangrijk om samen te werken aan projecten en wijzigingen in de code bij te houden.
 8. Probleemoplossend vermogen: Het vermogen om bugs op te sporen en op te lossen, evenals het analyseren van fouten in de code, is van groot belang voor een PHP-programmeur.
 9. Performance-optimalisatie: Het kunnen identificeren en aanpakken van prestatieproblemen in PHP-toepassingen is cruciaal om ervoor te zorgen dat deze snel en efficiënt werken.
 10. Kennis van serverconfiguratie: Basisinzicht in serverconfiguratie, zoals het kunnen instellen van PHP op een webserver en omgaan met serverfouten, kan handig zijn.
 11. Codekwaliteit: Het schrijven van schone, goed gedocumenteerde en goed gestructureerde code is belangrijk om onderhoudbare en leesbare codebases te creëren.
 12. Onderhoud en updates: Het vermogen om bestaande PHP-toepassingen te onderhouden, te updaten en aan te passen aan veranderende vereisten is een belangrijk aspect van het werk van een PHP-programmeur.

Het exacte vaardigheidsniveau kan variëren afhankelijk van het project en de vereisten, maar deze vaardigheden vormen over het algemeen een solide basis voor PHP-ontwikkelaars. Het is ook belangrijk voor PHP-programmeurs om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en best practices in de PHP-gemeenschap, aangezien technologieën en tools voortdurend evolueren.

Er zijn echter aanzienlijke verschillen in deskundigheid tussen onze PHP-programmeurs. Neem bijvoorbeeld onze Magento 2-programmeurs; zij hebben allemaal minstens 3 jaar ervaring in het werken met Magento. Dit betekent dat ze zich gedurende 3 jaar volledig hebben toegewijd aan Magento 2-projecten.

Binnen ons bedrijf beschouwen we Magento-programmeurs als een gespecialiseerde discipline. Het zijn enthousiaste PHP-programmeurs die op zoek zijn naar meer uitdagingen en bewust hebben gekozen om Magento-specialisten te worden.

Power BI programmeurs

Onze Power BI-programmeurs, ook wel bekend als een Power BI-ontwikkelaar, moeten verschillende kwaliteiten en vaardigheden bezitten om effectief te kunnen werken met Power BI, een krachtige tool voor gegevensvisualisatie en bedrijfsinformatie. Hier zijn enkele belangrijke kwaliteiten die onze Power BI-programmeur hebben:

Data-analysevaardigheden: Het vermogen om gegevens te analyseren en inzichten te halen uit complexe datasets is essentieel voor het gebruik van Power BI.

Kennis van gegevensmodellering: Een goed begrip van gegevensmodelleringstechnieken en datatransformaties is cruciaal om gegevens effectief in Power BI te kunnen structureren en gebruiken.

Power Query: Ervaring met Power Query, een hulpprogramma voor gegevensopname en -transformatie binnen Power BI, is belangrijk voor het verzamelen en voorbereiden van gegevens.

DAX (Data Analysis Expressions): DAX is de formuletaal van Power BI en wordt gebruikt voor het maken van berekeningen en metingen. Een Power BI-programmeur moet vertrouwd zijn met DAX-functies en -expressies.

Data visualisatie: Het vermogen om effectieve en overzichtelijke gegevensvisualisaties te maken met behulp van Power BI-visualisaties, zoals grafieken, tabellen en kaarten, is van groot belang.

Dashboards en rapporten: Het kunnen ontwerpen en ontwikkelen van interactieve dashboards en rapporten in Power BI, inclusief drill-down mogelijkheden, filters en slicers, is een belangrijke vaardigheid.

Gegevensbronconnectiviteit: Het kunnen verbinden met verschillende gegevensbronnen, zoals databases, Excel-bestanden, webdiensten en meer, is van cruciaal belang.

Probleemoplossend vermogen: Het kunnen oplossen van problemen en fouten in Power BI-rapporten en dashboards is een belangrijk aspect van het werk van een Power BI-programmeur.

Zakelijk inzicht: Het begrijpen van de zakelijke vereisten en doelstellingen achter het gebruik van Power BI is belangrijk om effectieve rapporten en visualisaties te kunnen ontwikkelen.

Communicatieve vaardigheden: Goede communicatieve vaardigheden bij het inhuren van programmeurs is een belangrijke voorwaarde om projecten succesvol binnen de gestelde tijdlijn af te kunnen sluiten.Resultaten van gegevensanalyses dienen duidelijk en begrijpelijk te zijn, ook voor voor mensen die minder affiniteit hebben met het begrijpen en toepassen van data.

Teamwerk: Het vermogen om samen te werken met andere teamleden, zoals data-analisten, datawetenschappers en zakelijke stakeholders, is cruciaal om succesvolle Power BI-projecten te realiseren.

Up-to-date blijven: Aangezien Power BI voortdurend wordt bijgewerkt en geëvolueerd, is het belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste functies en mogelijkheden.

Al deze kwaliteiten samen stellen onze Power BI-programmeur in staat om gegevens effectief te verzamelen, te transformeren en te visualiseren om waardevolle inzichten te bieden aan organisaties en hun besluitvormingsprocessen te verbeteren.

Inhuren van programmeurs

Het inhuren van programmeurs bij Eijdems Internet biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties:

 1. Technische expertise: Onze programmeurs brengen technische vaardigheden en expertise mee, wat essentieel is voor het ontwikkelen, onderhouden en upgraden van softwaretoepassingen en technologische oplossingen.
 2. Efficiëntie: Onze gespecialiseerde programmeurs kunnen taken sneller en efficiënter uitvoeren, waardoor de ontwikkelingstijd van projecten wordt verkort.
 3. Kostenbesparing: Het inhuren van programmeurs op projectbasis kan kostenefficiënter zijn dan het hebben van een permanent in-house ontwikkelingsteam, omdat u alleen betaalt voor de benodigde expertise wanneer dat nodig is.
 4. Flexibiliteit: Het inhuren van programmeurs stelt bedrijven in staat om snel en flexibel te reageren op veranderende projectbehoeften en piekperiodes in de ontwikkeling.
 5. Schaalbaarheid: Bedrijven kunnen gemakkelijk het aantal programmeurs op- of afschalen op basis van de projectomvang en -vereisten.
 6. Diverse vaardigheden: Programmeurs kunnen een breed scala aan vaardigheden en specialisaties hebben, waaronder front-end ontwikkeling, back-end ontwikkeling, mobiele app ontwikkeling, gegevensanalyse, en meer, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.
 7. Focus op kernactiviteiten: Het inhuren van programmeurs stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten en de ontwikkeling van softwaretoepassingen uit te besteden aan experts.
 8. Snellere time-to-market: Door het gebruik van externe programmeurs kunnen bedrijven hun producten en diensten sneller op de markt brengen, wat concurrentievoordeel kan opleveren.
 9. Toegang tot talent: Het inhuren van externe programmeurs biedt toegang tot een breder scala aan talent dan wat mogelijk is met een intern team, wat kan leiden tot innovatie en creativiteit.
 10. Risicovermindering: Externe programmeurs kunnen helpen om risico’s te verminderen, aangezien ze vaak ervaring hebben met vergelijkbare projecten en best practices kunnen toepassen om fouten te minimaliseren.
 11. Geografische diversiteit: Het inhuren van externe programmeurs stelt bedrijven in staat om toegang te krijgen tot programmeurs over de hele wereld, wat culturele diversiteit en verschillende perspectieven kan toevoegen aan projecten.

Kortom, het inhuren van programmeurs biedt bedrijven de flexibiliteit, expertise en schaalbaarheid die ze nodig hebben om succesvolle softwareprojecten uit te voeren, kosten te beheren en concurrerend te blijven in een snel veranderende technologische wereld.

Inhuren van programmeur PHP, .NET