Loading...

Een WordPress website bouwen die omzet genereert

Wanneer wij een WordPress website bouwen besteden wij veel aandacht aan het design. Maar om een goed design te kunnen maken, moeten we ons eerst inleven in uw bedrijf.

Dit betekent dat wij tijd nemen om uw bedrijf te leren kennen alvorens wij uw WordPress website bouwen. Uw doelstellingen en toekomstvisie zijn belangrijk om de website zo te bouwen dat deze uw missie en visie ondersteunt.

Professionele uitstraling

Goede content is belangrijk wanneer wij uw WordPress website bouwen. Met sterke teksten en professionele foto’s krijgt de website een professionele uitstraling. De techniek doet aan de achterkant van de website zijn werk. Maar u bepaalt de indruk die bezoekers van uw website krijgen. Dit is tegenwoordig het visitekaartje van uw onderneming.

Eenvoudig te beheren

De structuur van de website is minder belangrijk omdat deze structuur in WordPress gemakkelijk aan te maken en aan te passen is. Ook wanneer de website online is. WordPress is een CMS (Content Managment Systeem) dat ontwikkeld is om controle over het bewerken van de website zo eenvoudig mogelijk te maken.

Benieuwd wat Eijdems Internet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons:

Bel 077 3030411 of mail naar info@eijdems-internet.nl

Grote WordPress community

Wordpress is open source en dus gratis beschikbaar voor gebruikers. Daardoor is het voor veel ontwikkelaars interessant om nieuwe plugins te ontwikkelen en oplossingen te bedenken en ontwikkelen. Hierdoor staat de wereld van WordPress nooit stil en kunnen wij de WordPress website bouwen die aan uw wensen voldoet.

Wat is WordPress?

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem te wereld. In 2020 had WordPress een aandeel van 43% in de CMS toepassingen.

Eijdems Internet werkt graag met WordPress om de volgende redenen:

Lage maandelijkse kosten

De kosten voor hosting zijn relatief laag omdat WordPress niet zo’n hoge eisen stelt aan de server. Maar ook de onderhoudskosten zijn te overzien.

Wordpress extensies en plugins

Wanneer wij een WordPress website bouwen kan deze uitgebreid worden met extra functies. Er zijn ongeveer 60.000 functies beschikbaar. WordPress noemt het ”plugins”. Veel van deze plugins zijn gratis. Maar voor meer geavanceerde plugins moet betaald worden. De kosten vallen echter meestal mee en wegen zeker niet op tegen het helemaal zelf programmeren.

Een bekende plugin is WooCommerce waarmee de website een complete E-commerce functie erbij krijgt en een prima werkende webshop wordt. De WordPress programmeurs van Eijdems Internet kunnen plugins wel aanpassen zodat ze aansluiten bij de exacte vraag van onze klant.

SEO vriendelijk

Wanneer wij een WordPress website bouwen leveren wij deze altijd op inclusief Seo plugin. Hiermee kunt u als klant zelf al de basisinstellingen voor de vindbaarheid zelf beheren. Zo bepaalt u wat uw bezoekers in de zoekresultaten van onder andere Google zien

WORDPRESS WEBSITE VOORBEELDEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Sociale kaart gemeente toegankelijkheid wordpress

SOCIALE KAART MEIERIJSTAD

Fysiotherapie Wordpress website

FYSIOTHERAPIE ZWIERS

Onderhoudscontract wordpress website

WordPress by Eijdems Internet is een (gratis) open source CMS systeem dat voortdurend doorontwikkeld wordt.
Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, nemen wij uw website maandelijks onder de loep.

We checken de website op veiligheid, updates en serverprestaties. We testen regelmatig de formulieren op de website zodat we zeker weten dat u reacties vanuit de website in goede orde ontvangt.
Maar ook attenderen we u erop wanneer er bijvoorbeeld verouderde nieuwsberichten getoond worden en de website niet meer actueel overkomt. Kortom, we voelen ons medeverantwoordelijk voor uw succes!

Wordpress Woocommerce webshop

U kunt een WordPress website bouwen inclusief webshop plugin, Woocommerce. De WordPress WooCommerce webshop is voor veel bedrijven meer dan voldoende voor een goede webshop.

Alle elementen die nodig zijn voor een succesvolle webshop zijn voorhanden. Denk hierbij aan betalingssystemen (bijvoorbeeld: MultiSafePay, Mollie, Pay, etc.), verzendmethoden (bijv. PostNL, DHL, Sendcloud, etc.), samengestelde producten, downloadbare producten, klantbeheer, voorraadbeheer.

We bekijken met de klant hoe de E-commerce strategie er nu en in de toekomst uit moet zien. Voor grotere webshops adviseren we Magento 2.

BEKIJK ALLE BLOGS