Loading...

Mogelijkheden Magento 2 kassasoftware

Uw kassamedewerker maakt in werkelijkheid gebruik van verschillende functies binnen de webshop, maar ervaart op zijn tablet of telefoon een professioneel kassasysteem.

Verschillende vestigingen

Indien u over meerdere vestigingen beschikt met diverse verkoopmedewerkers, kan men selecteren op het specifieke filiaal en vervolgens inloggen met het persoonlijke account van de medewerker. Hierdoor kunt u altijd overzien welke producten via de webshop of het kassasysteem zijn verkocht, evenals in welke vestiging en door welke medewerker. Al deze informatie is beschikbaar in dezelfde Magento-beheeromgeving.

Synchronisatie van offline en online verkoop

Wanneer een product niet meer voorradig is, zal dit ook zo weergegeven worden in de kassasoftware voor de medewerker. Als een medewerker het laatste artikel verkoopt in de fysieke winkel, zal de webshop dit artikel als ‘uitverkocht’ aangeven. Dit voorkomt ongemak en extra stappen, aangezien klanten direct geïnformeerd worden over de beschikbaarheid van een product.

Klantenbeheer

In de Magento 2 kassasoftware zijn er drie verschillende klantcategorieën.

Gasten: Als het niet nodig is om een klant te registreren, kunt u de aankoop als gast verwerken. Hierbij worden de contactinformatie van de klant niet bewaard.

Directe registratie: Als u een bezoeker zich wilt registreren in de Magento 2 kassasoftware voor toekomstige bezoeken, kunt u meteen een account voor hem/haar aanmaken zonder de huidige interface te verlaten. Er is geen noodzaak om terug te gaan naar de Magento omgeving voor registratie.

Bestaande klanten: Als een bezoeker of klant al een account heeft dan kunt u dit account eenvoudig opzoeken in de klantendatabase. Zo heeft u meteen alle benodigde gegevens bij de hand.

Voorraad aanpassen

Verkoopmedewerkers kunnen de voorraad aanpassen wanneer er bijvoorbeeld een bestelling is binnengekomen.

Barcodescanner

Met een barcodelezer (die ook de camera van een smartphone of tablet kan zijn), kan een verkoper gemakkelijk producten identificeren. Scannen verkleint het risico op fouten, zoals incorrecte prijzen, aanzienlijk.

Als de barcode van een product beschadigd of onleesbaar is, kan het product nog steeds worden gevonden via de zoekfunctie op basis van artikelnummer, naam of merk. Deze zoekfunctie beschikt over een autofill-mogelijkheid die de zoekterm automatisch aanvult terwijl u typt. Erg handig!

Implementatie Magento 2 kassasoftware

Eijdems Internet biedt advies en ondersteuning bij de integratie van de Magento 2 kassasoftware in uw onderneming. We verzorgen opleidingen voor uw medewerkers en geven aanbevelingen voor de aankoop van zaken als tablets, scanners en printers.

Maatwerk kassasoftware

Daarnaast bieden we op maat gemaakte oplossingen om Magento 2 kassasoftware nog beter af te stemmen op uw bedrijfsvoering.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in de koppeling tussen Magento 2 en het kassasysteem en zoekt u een expert op dit gebied? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te assisteren.

BEKIJK ALLE BLOGS