Loading...

Mogelijkheden Magento 2 kassasoftware

Uw kassamedewerker werkt in feite met diverse functies direct in de webshop, maar hij ziet een professioneel kassasysteem op zijn tablet of telefoon.

Meerdere filialen

Hebt u meerdere filialen en meerdere verkoopmedewerkers, dan kan gekozen worden voor het betreffende filiaal en de medewerker logt in met zijn account. Zo kunt u steeds zien welke producten verkocht zijn via de webshop of via het kassasysteem. U ziet dus ook in welk filiaal het product verkocht is en door welke medewerker. Dit alles in één en dezelfde Magento administratie omgeving

Synchronisatie offline-online verkopen

Is een product uitverkocht, dan zal de kassamedewerker het product in de kassasoftware ook zien als uitverkocht. Verkoopt de medewerker het laatste product in de fysieke winkel, dan zal het product in de webshop getoond worden als uitverkocht. Dit voorkomt frustraties en extra handelingen omdat klanten weten dat een product uitverkocht is.

Klantenbeheer

Binnen de Magento 2 kassasoftware kunt u werken met drie verschillende klantniveaus.

Gastgebruikers: Wanneer u een klant niet hoeft te registeren kunt u de bestelling verwerken als gastgebruiker. De contactgegevens van de klant worden dan niet opgeslagen.

Account aanmaken: Wanneer een bezoeker wel geregistreerd wil worden in de Magento 2 kassasoftware voor een volgend bezoek, dan kunt u zonder de interface te verlaten direct een account aanmaken. Zo hoeft u dus niet eerst naar uw Magento omgeving toe om de klant te registreren.

Bestaande klanten: Als een bezoeker of klant al een account heeft dan kunt u dit account eenvoudig opzoeken in de klantendatabase. Zo heeft u meteen alle benodigde gegevens bij de hand.

Voorraad aanpassen

Verkoopmedewerkers kunnen de voorraad aanpassen wanneer er bijvoorbeeld een bestelling is binnengekomen.

Barcodescanner

Via een barcodescanner (kan ook de camera van de smartphone of tablet zijn) kan de verkoper producten selecteren. Door te scannen wordt de kans op fouten zoals verkeerde prijzen tot een minimum beperkt.

Mocht de barcode op een bepaald product beschadigd of onleesbaar zijn voor de barcodescanner, dan kan via de zoekfunctie altijd het product opgezocht worden aan de hand van het artikelnummer, naam of merk. Deze zoekfunctie is uitgerust met een autofill functie die terwijl u typt de zoekterm aanvult. Handig toch!

Implementatie Magento 2 kassasoftware

Eijdems Internet adviseert en begeleidt u bij het implementeren van de Magento 2 kassasoftware in uw bedrijf. Wij verzorgen trainingen voor uw personeel en adviseren bij de aanschaf van bijvoorbeeld tablets, scanners en printers.

Maatwerk kassasoftware

Ook kunnen we maatwerk leveren die de Magento 2 kassasoftware nog beter laat aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

Vragen?

Wilt u meer weten over de koppeling met Magento 2 en het kassasysteem, en bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BEKIJK ALLE BLOGS