Op zoek naar een Magento 2 webshop? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Belangrijke voorwaarden om een webshop succesvol te maken zijn:

De webshop moet technisch en grafisch goed in elkaar zitten
Hij moet responsive (tablet en smartphone) goed werken
Snel inladen van de webshop is een must
De webshop moet concurrerende prijzen hanteren en/of meer toegevoegde waarde bevatten dan concurrenten

Eijdems Internet is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento 2 webshops. Behalve de technische ontwikkeling van webshops, maken wij ook het grafische design.

Omdat wij weten welke mogelijkheden Magento 2 heeft en hoe die toegepast kunnen worden, kunnen wij het grafische design daar op aan laten sluiten.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Responsive, snel en veilig, dat is Magento 2!

design webshop magento

Standaard template of maatwerk design

Omdat we willen dat jij als klant maar ook wij als ontwikkelaar van de webshop trots kunnen zijn op de webshop, maken we altijd eerst grafische designs zodat jouw webshop een unieke uitstraling krijgt en aansluit bij bestaande huisstijl van jouw bedrijf. Door het maken van deze grafische designs, weet je ook precies hoe je webshop eruit gaat zien qua beleving en kleurstellingen.
Dit werkt volgens ons veel beter dan werken met wireframes. Wireframes geven namelijk alleen een grove structuur/schets weer.

Van Magento 1.9 naar 2.x

In 2020 stopt Magento definitief met de ondersteuning van het 1.9 platform en ligt de focus volledig op de Magento 2 versie. Vanaf die tijd zullen er dus geen veiligheidsupdates meer beschikbaar zijn om de webshop up-to-date te houden. Met als  gevolg dat jouw Magento webshop kwetsbaar wordt voor eventuele datalekken en hackers.

Wij kunnen ook jouw Magento 1.9 webshop ombouwen naar het Magento 2 platform. Bestaande producten, klanten en bestellingen, worden door Eijdems Internet in de Magento 2 webshop gezet.

Wat zijn de kosten van een Magento webshop

Het bouwen van een Magento webshop start vanaf  € 10.000,- excl. 21% BTW.

Eijdems Internet bouwt dan een complete Magento 2 webshop, inclusief betaal- en verzendmethodes en implementatie van Google Analytics. Een uitgebreide training waarin je leert hoe je een Magento 2 webshop moet beheren, maakt eveneens onderdeel uit van deze projectprijs.

Ben je toch meer op zoek naar maatwerk? Neem dan ook eens een kijkje op onze website:

Lees meer over Magento webshops

Magento koppelen met kassa, boekhoudpakket of ERP

Door uw webshop te koppelen met een kassa-systeem, een boekhoudpakket of ERP-systeem, kunt u bestellingen, voorraden en producten op één plek bijhouden. U heeft dan in al uw systemen steeds exact dezelfde data.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van koppelingen met Magento 2 webshops.

Koppelingen en Magento

Op zoek naar een Magento 2 webshop?

Neem dan eens een kijkje op de website van Webshop Programmeurs.

Zorgen dat uw Magento 2 webshop gevonden wordt

Een Magento 2 webshop voldoet in de basis al aan de standaarden die een goede Google SEO vereist. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste headers of een zoekmachine vriendelijke url.

Echter, de vindbaarheid van de webshop is niet alleen afhankelijk van de techniek. Of een webshop goed gevonden wordt, hangt ook voor een groot deel af van de inhoud. Zijn productteksten compleet en goed geschreven? Hebben de afbeeldingen de juiste namen? Tijdens onze training krijgt informeren wij je hier uitgebreid over.

Afhankelijk van je wensen schakelen we een gespecialiseerde partij in die campagnes opzet die leiden tot een hoger rendement.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie
webshop bouwen magento

Wie bezoekt mijn webshop?

Op het moment dat uw webwinkel online gaat, implementeren wij Google Analytics in het Magento platform. Google Analytics wordt gekoppeld aan uw eigen Google account en is gratis te gebruiken.

Via Google Analytics kunt u heel gemakkelijk zien:

Hoeveel bezoekers er de afgelopen tijd op uw webshop zijn geweest
Waar de bezoekers vanaf kwamen
Welke route ze hebben gevolgd op uw webshop

Bij bijvoorbeeld adverteren op Social Media kanalen, kan dit een handige tool zijn om te kijken of deze advertenties wel rendabel zijn of niet.

Veiligheid van Magento 2

Magento 2 is een open source platform, dat wil zeggen dat er duizenden mensen over de hele wereld dagelijks bezig zijn om niet alleen nieuwe plugins, extensies of uitbreidingen te ontwikkelen, maar ook de veiligheid van het platform te waarborgen.  Door jouw webshop continue up-to-date te houden, voorkom je dat jouw Magento webshop instabiel of onveilig wordt.

Eijdems Internet biedt een onderhoudscontract waardoor je zeker weet dat uw webshop steeds up-to-date en goed beschermd is.

Magento 2 kassasysteem

Een kassasysteem dat onderdeel van Magento 2 is, levert veel voordelen op. Er hoeft geen aparte koppeling gemaakt te worden tussen de webshop en het kassasysteem. Met als gevolg meer stabiliteit en er hoeft geen data-uitwisseling plaats te vinden met een extern systeem.

Het kassasysteem heeft een scannerfunctie, meerdere kassa’s zijn mogelijk, een caissière kan met een eigen account inloggen. Er kan een order aangemaakt worden op basis van bestaande klanten die al in Magento zitten of er kan een bestelling aangemaakt worden zonder verdere klantgegevens in te vullen.

Dit kassasysteem werkt perfect op een tablet of desktop computer. De camera van je iPad kan zelfs fungeren als barcode-scanner. Barcodes worden met behulp van dit kassasysteem automatisch aangemaakt.

Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Zelf uw Magento 2 webshop beheren

Jouw webshop is klaar en staat online, maar hoe nu verder? Tijdens een uitgebreide training nemen wij je mee in de wereld die Magento 2 heet. Na deze training weet je precies hoe je orders moet verwerken, nieuwe producten toevoegt, het klantenbestand up-to-date houdt en productbeschrijvingen omschrijft zodat uw producten aantrekkelijk zijn en goed gevonden worden.

Na een training van ongeveer twee uur weet je voldoende om je webwinkel goed te beheren.

Eijdems Internet is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Als je belt krijg je meteen iemand aan de lijn die je verder kan helpen. Wij werken niet met  keuzemenu’s en teksten over trainingsdoeleinden.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Betaalmethoden voor Magento 2

Nagenoeg elke beschikbare betaalmethode kan worden gekoppeld aan je Magento 2 webshop. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Credit Card, overschrijving per bank of buitenlandse betaalmethodes zoals bancontact of Paypal,

Sinds 2017 is Eijdems Internet is official partner van MultiSafepay, een betaalprovider die ervoor zorgt dat je vrijwel alle betaalmethoden in Magento 2 kunt toepassen. Je hoeft daardoor niet met verschillende partijen contracten af te sluiten. Maar ook met het implementeren van de betaalprovider Mollie hebben we veel ervaring.

Natuurlijk mag je zelf uw betaalprovider kiezen. Wij zorgen dat de betalingen succesvol uitgevoerd worden in de webshop.

Producten bijwerken met spreadsheets

Wanneer u een spreadsheet gebruikt om uw producten en voorraad bij te houden, hebben wij een handige tool beschikbaar die ervoor zorgt dat u in Google Sheets uw producten kunt bijwerken. Deze bijgewerkte producten kunnen na ieder wijziging automatisch naar de Magento 2 webshop verzonden worden.

In een spreadsheet kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk prijzen wijzigen van grote aantallen producten of producten toevoegen aan de hand van een datasheet die u van uw fabrikant/leverancier ontvangen hebt.

B2B en B2C wesbhop

Ben je op zoek naar een webshop die voor B2B en B2C geschikt is, dan heeft Magento 2 deze mogelijkheden in huis. Eijdems Internet kan bijvoorbeeld programmeren dat alleen consumenten producten zien (maar geen prijzen kunnen zien en dus niet kunnen bestellen).

Bijvoorbeeld Decaled.com, deze webshop is door Eijdems Internet ontwikkeld en is primair een B2B webshop maar biedt wel de service dat consumenten de producten van Decaled kunnen zien.

Klantgroepen en klantkortingen kunnen in de webwinkel zo worden ingesteld zodat u uw klanten precies op maat bedient.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief