Loading...

Magento hosting en cloud experts

Magento webshops die bij ons ontwikkeld worden hosten wij bij voorkeur het liefste zelf. Zo heeft u zowel de ontwikkeling als hosting van uw webshop onder één dak en dus ook maar één aanspreekpunt. Maar wilt u uw Magento webshop toch zelf ergens anders onderbrengen (bijvoorbeeld op een hypernode server), ook dat kan natuurlijk.

Voor de Magento hosting van uw webshop bieden wij u een team van ervaren en betrouwbare professionals die precies weten wat er bij het hosten van uw e-commerce platform komt kijken. Met meer dan zeven jaar ervaring in het hosten van Magento webshops op de AWS (Amazone) platformen weten wij precies wat er bij komt kijken om uw webshop te hosten.

Wat is AWS cloud hosting?

AWS hosting is op dit moment de wereldwijde marktleider in het hosten in de cloud. Waar het ooit in 2006 begon met een simpele webhosting is AWS daarna doorgegroeid naar een hoogwaardige betrouwbare hosting met een brede functionaliteit.

Bij cloud hosting wordt gebruik gemaakt van niet één, maar van meerdere servers om uw applicatie te hosten. Dit heeft als voordeel dat onze servers binnen een paar minuten schaalbaar zijn wanneer de bezoekersaantallen plotseling veel hoger liggen dan normaal.

Het is niet voor niks dat onder andere Netflix, Siemens en Dunkin Donuts gebruik maken van een AWS hosting.

Snelheid van uw webshop

Een belangrijk onderdeel van uw Magento webshop is de snelheid. Door gebruik te maken van lichtgewicht componenten en het optimaliseren van de server en Magento configuratie streven wij altijd naar de hoogst mogelijk bereikbare snelheid van uw Magento webshop.

Wanneer wij uw webshop hosten op één van onze toegewezen AWS servers dan proberen wij een zo hoog mogelijke snelheid te behalen van uw webshop. Magento webshops door ons ontwikkeld en gehost behalen op dit moment zelfs een reactietijd van 0.3 seconden.

Beveiliging Magento hosting

Behalve de snelheid van uw webshop is de veiligheid hiervan één van onze hoogste prioriteiten. U wil toch niet dat bedrijfs- of klantgegevens op straat komen te liggen door ongewenste indringers?

Amazon voorziet haar webservers standaard van een hoge beveiligingsgraad. Hierboven op plaatsen wij nog onze eigen veiligheidsmaatregelen zodat we zelf kunnen blijven innoveren. Denk alleen al eens aan een standaard DDOS aanval bescherming, VPN servers, firewalls etc.

Wist u dat AWS volledig ISO 27001 gecertificeerd is?

Support van uw Magento hosting

Een goede Magento hosting vereist ondersteuning van experts. Waar een bij een WordPress website een relatief eenvoudige hosting volstaat, komt er bij uw Magento webshop wat meer om de hoek kijken. Wij streven altijd naar een zo hoog mogelijke uptime. En mocht het toch een keer het geval zijn dat om welke reden dan ook uw webshop offline gaat dan hebben wij dit meteen in de gaten.

Onze AWS experts staan 24/7, 365 dagen per jaar tot uw beschikking, met een gemiddelde reactietijd van minder dan 15 min op onze tickets.

Vragen over uw Magento hosting?

Eijdems Internet is gespecialiseerd in het bouwen en hosten van Magento webshops en bijbehoren. Met onze jarenlange ervaring en onze gecertificeerde Magento programmeurs weten precies wat er bij komt kijken om uw Magento webshop goed te laten functioneren. Onze bereikbaarheid en kwaliteit maakt ons uw partner voor uw Magento hosting.

Vragen? Neem dan even contact met ons op via:

T 077 3030 411
E info@eijdems-internet.nl

Magento hosting