Loading...

Magento hosting en cloud experts

We geven de voorkeur aan het zelf hosten van Magento webshops die we ontwikkelen. Hierdoor heeft u zowel de ontwikkeling als de hosting onder één dak, wat betekent slechts één contactpunt.

U profiteert bij Eijdems Internet van het feit dat onze programmeurs direct in verbinding staan met server-support. Dankzij deze nauwe samenwerking tussen de disciplines worden problemen sneller opgelost en zijn server-configuratie en Magento beter op elkaar afgestemd.
Met jarenlange ervaring in het hosten op het AWS (Amazon) platform en  Hypernode platform, hebben we diepgaande kennis van wat er nodig is voor een succesvolle webshop hosting.

Magento hosting en cloud experts

Wat is AWS cloud hosting?

AWS hosting is momenteel de wereldleider in cloud hosting. Wat in 2006 begon als eenvoudige webhosting, heeft AWS getransformeerd tot een betrouwbare hostingdienst met uitgebreide mogelijkheden.

Bij cloud hosting leunt u niet op slechts één maar op meerdere servers om uw applicatie te stabiel te laten draaien. Een groot voordeel is bovendien dat deze servers eenvoudig en snel schaalbaar zijn, ideaal voor onverwachte pieken in bezoekersaantallen.

Grote namen zoals Netflix, Siemens en Nike, Coca-Cola, Ford en Nespresso kiezen niet zonder reden voor AWS hosting.

Formule 1
Amazon Web Services (AWS) en Formule 1 hebben samengewerkt op verschillende gebieden om de race-ervaring voor fans en teams te verbeteren door middel van geavanceerde technologieën.

De samenwerking tussen AWS en Formule 1 is een voorbeeld van hoe geavanceerde technologieën de sport kunnen transformeren, zowel op het gebied van teamprestaties als de algehele kijkervaring. Het laat zien hoe data-analyse, cloud computing en andere moderne technologieën een cruciale rol spelen in de moderne autosport.

Snelheid van uw webshop

Magento is een robuust platform. Maar de daadwerkelijke prestaties, veiligheid en stabiliteit hangen sterk af van de kwaliteit en configuratie van de servers waarop het draait. Het kiezen van de juiste hostingoplossing is daarom cruciaal voor het succes van een Magento webshop.

Prestaties: Voor een soepele en snelle gebruikerservaring moet Magento worden gehost op servers die zijn geoptimaliseerd voor zijn specifieke eisen. Een trage server kan leiden tot langzamere laadtijden, wat de gebruikerservaring en conversieratio’s nadelig kan beïnvloeden.

Schaalbaarheid: Tijdens piekverkoopperiodes, zoals feestdagen of uitverkoopacties, kan het verkeer naar een webshop drastisch toenemen. Servers moeten daarom schaalbaar zijn om deze verkeerspieken aan te kunnen zonder prestatieverlies.

Compatibiliteit: Niet alle serverconfiguraties zijn compatibel met el specifieke versies of uitbreidingen van Magento. Het is essentieel om een serveromgeving te kiezen die compatibel is met de Magento-installatie om technische problemen te voorkomen.

Onderhoud & Updates: Magento brengt regelmatig updates uit voor verbeterde functionaliteit en beveiliging. Servers moeten in staat zijn deze updates soepel te ondersteunen met minimale downtime.

AWS en Hypernode hosting by Eijdems Internet

AWS en Hypernode hosting by Eijdems Internet

Hypernode hosting

Hypernode is een hostingplatform dat specifiek is geoptimaliseerd voor Magento webshops. Het is ontwikkeld met de unieke behoeften en uitdagingen van Magento in gedachten.

Hier zijn enkele opmerkelijke aspecten van Magento Hypernode hosting:

  1. Prestatie-geoptimaliseerd: Hypernode is speciaal ontworpen om het beste uit Magento te halen. Het zorgt voor snelle laadtijden door technologieën zoals full-page caching en optimalisatie van database queries, waardoor de gebruikerservaring en de conversieratio’s worden verbeterd.
  2. Schaalbaarheid: Eén van de kernkenmerken van Hypernode is de mogelijkheid om eenvoudig op te schalen. Dit is vooral nuttig voor Magento-winkels die pieken in verkeer ervaren tijdens speciale promoties of seizoensgebonden evenementen.
  3. Veiligheid: Hypernode neemt de veiligheid van Magento-webshops serieus. Het platform heeft ingebouwde beveiligingsmaatregelen zoals geautomatiseerde malware scanning en een web application firewall specifiek geconfigureerd voor Magento.
  4. Ontwikkelvriendelijk: Voor ontwikkelaars biedt Hypernode een reeks tools die het makkelijker maken om in een Magento-omgeving te werken. Dit omvat mogelijkheden voor staging, snapshot backups en gemakkelijke klonen van omgevingen.
  5. Ondersteuning en Expertise: Omdat Hypernode zich uitsluitend richt op Magento hosting, beschikken ze over een team van experts die diep begrijpen hoe Magento werkt. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op gespecialiseerde ondersteuning wanneer ze dat nodig hebben.

Wij werken al jaren samen met Hypernode wanneer het gaat om Magento-webshops omdat Hypernode zicht kenmerkt als een hostingprovider met hoge prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid. Dit zorgt voor een solide basis waarop webshops kunnen groeien en zich kunnen aanpassen aan veranderende zakelijke behoeften.

Support van uw Magento hosting

Voor Magento hosting is expertise onmisbaar. Terwijl voor een WordPress/WooCommerce website vaak een basis hosting voldoet, heeft een Magento webshop meer specifieke behoeften.

Voordat u of uw klanten het opmerken, worden serverproblemen meestal geïdentificeerd en op de achtergrond verholpen voordat ze daadwerkelijk een impact hebben.

Ons team van AWS- en Hypernode specialisten zijn het hele jaar door dag en nacht beschikbaar, met een gemiddelde reactietijd van minder dan 30 minuten op supportaanvragen.

Vragen over uw Magento hosting?

Eijdems Internet is een expert in het creëren en hosten van Magento webshops en aanverwante diensten. Door onze uitgebreide ervaring en gecertificeerde Magento specialisten, begrijpen we exact de nuances van een goed functionerende Magento webshop. Dankzij onze uitstekende bereikbaarheid en kwaliteit zijn we de ideale partner voor uw Magento hosting.

Vragen? Neem dan even contact met ons op via:

T 077 3030 411
E info@eijdems-internet.nl

Magento hosting