Loading...

Waarom kiezen voor een WooCommerce webshop?

Een WordPress webshop maken doet u meestal met Woocommerce. Omdat zowel WordPress als WooCommerce open source is, staat de wereld van Woocommerce nooit stil. Open source wil zeggen dat u de volledige beheersbaarheid hebt over uw webshop of website. Een Woocommerce webshop is flexibel en schaalbaar.

Plugins Woocommerce

WooCommerce plugins zijn in 1001 varianten beschikbaar. Een groot aantal van deze modules (plugins) zijn gratis. Maar het loont vaak om voor een betaalde plugins te kiezen in plaats van een functionaliteit van scratch af aan te programmeren.

Dynamisch platform

WooCommerce ontwikkelt zich voortdurend. Enerzijds door het aanbieden van updates en anderzijds doordat er continue nieuwe plugins worden ontwikkeld en/of bestaande plugins worden verbeterd.

Een ander voordeel van een WooCommerce webshop is dat deze eenvoudig te beheren is. Ook vraagt WooCommerce minder serverkracht dan bijvoorbeeld Magento 2. Dit scheelt in de kosten en onderhoud.

WELKE WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento website medische artikelen van Heek Medical.

VAN HEEK MEDICAL

Wordpress website restaurant de beejekurf

DE BEEJEKURF

Wordpress webshop woocommerce skishop

SKI OUTLET VENRAY

Beheer uw WooCommerce webshop vanuit de app

Onderweg uw Woocommerce webshop beheren? Dat is enkel probleem met de WooCommerce Mobile app. Zo heeft u uw webwinkel altijd bij de hand en maakt u binnen een aantal seconden van uw idee een nieuw product.

Wanneer u gebruik maakt van de mobile app mist u nooit een nieuwe order en kunt u reageren waar nodig. De ordermanagement optie stelt u in staat alle order te doorlopen, orders op te zoeken en de details per order te bekijken. Heeft er iemand een vraag? Dan heeft u waar dan ook alle gegevens bij de hand.

Meten is weten! Met de Woocommerce Mobile App ziet u precies welke producten er “hot” zijn en welke “not”. En kunt u reageren waar nodig. En heeft zet u liever de app om in een Dark mode? Geen probleem, ook deze functie is beschikbaar.

Beheert u meer dan één shop? Via de app kunt u eenvoudig switchen tussen de verschillende webwinkels. Dus één app, meerdere omgevingen. Hoe makkelijk kan het zijn?

Kiezen voor een Woocommerce of Magento?

Magento 2 wordt gekozen wanneer er veel maatwerk vereist is zoals koppelingen met externe applicaties en specifieke functionaliteiten. Na inventarisatie van uw online strategie, kunnen we concreet aangeven welk E-commerce platform voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Woocommerce webshop wordpress

BEKIJK ALLE BLOGS