Hosting van uw website of webshop

Om een website op het internet te kunnen tonen, moet hij op een speciale server staan: een zogenaamde webserver. Webhosting en de registratie van de domeinnaam is onderdeel van de dienstverlening die Eijdems Internet biedt.

Hosting van uw website wordt 7 x 24 uur gemonitord door een gespecialiseerd webhosting-bedrijf.  Dit bedrijf is 24 x 7 uur beschikbaar voor het oplossen van eventuele problemen. Meestal worden de problemen gedetecteerd en opgelost voordat u of een bezoeker het gemerkt heeft.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Domeinnaam en registratie

Iedere website heeft een domeinnaam nodig. En wij als Eijdems Internet kunnen deze voor je registreren.

Een domeinnaam is de naam van je website (bijv.: www.naamvanjebedrijf.nl) waarmee netwerken, mailservers, computers, netwerken, etc. je website herkennen. Een eigen domeinnaam is altijd uniek en zorgt voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Eijdems Internet regelt de domeinnaamregistratie voor allerlei soorten domeinnamen zoals:

.nl
.com
.org
.shop
.me
.nu
.de
.info
.eu

Maar er zijn nog veel meer extensies mogelijk, bel gerust voor advies.

Hosting en domeinnaamregistratie

Hosting van je website

Nadat de domeinnaam is geregistreerd moet deze naar een server verwijzen om je website in de lucht te krijgen. Door het plaatsen van je applicatie een deze server kan iedereen je website of webshop bezoeken. Wij beschikken over eigen dedicated servers. Inclusief dagelijkse backup. Door het regelmatig maken van een backup raakt u nooit veel kwijt mocht er onverhoopt iets mis gaan. Gebeurt dit toch, dan kunnen wij eenvoudig een backup terugzetten.

Omdat wij over eigen servers beschikken kunnen wij ook een uitgebreid onderhoudscontract aanbieden. Wij updaten dus niet alleen je website of webshop. We doen ook serverinstellingen waar nodig.

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van je domeinnaam, registratie of hosting? Neem dan even contact met ons op via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief