Loading...

AWS, Hypernode en Azure hosting

Als we hostingplatforms voor Magento 2-webshops moeten kiezen, geven we de voorkeur aan serverdiensten die gespecialiseerd zijn in Magento hosting. We hebben uitstekende ervaringen met Amazon Web Services (AWS) en Hypernode (Byte). Onze ervaring heeft ons geleerd dat bezuinigen op serverkosten vaak leidt tot problemen. Ons principe is dat problemen die voorkomen kunnen worden, niet eens hoeven te worden aangepakt.

Voor het hosten van ASP.net applicaties geven we de voorkeur aan cloudservers van Microsoft Azure.

Er zijn verschillende redenen waarom veel bedrijven en organisaties ervoor kiezen om AWS (Amazon Web Services) hosting te gebruiken:

 1. Schaalbaarheid: AWS biedt ongekende schaalbaarheid, waardoor u gemakkelijk uw serverresources kunt uitbreiden of inkrimpen op basis van de behoeften van uw toepassingen. Hierdoor kunt u flexibel reageren op veranderende workloads en piekverkeer.
 2. Breed scala aan diensten: AWS biedt een uitgebreid assortiment cloudservices, waaronder rekencapaciteit, opslag, databases, machine learning, IoT, beveiliging en meer. Dit stelt u in staat om een breed scala aan toepassingen te bouwen en te beheren op één platform.
 3. Wereldwijde aanwezigheid: AWS heeft datacenters en serverlocaties over de hele wereld, waardoor u uw toepassingen dichter bij uw gebruikers kunt hosten, wat resulteert in lagere latentie en een betere gebruikerservaring.
 4. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid: AWS staat bekend om zijn hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Het platform biedt redundante systemen en diensten om te zorgen dat uw toepassingen 24/7 beschikbaar zijn.
 5. Beveiliging: AWS investeert aanzienlijk in beveiliging en biedt tools en functies om uw gegevens en toepassingen te beschermen. Het voldoet aan verschillende nalevingsnormen en biedt beveiligingslagen zoals IAM (Identity and Access Management) en VPC (Virtual Private Cloud).
 6. Kostenbeheer: AWS biedt flexibele prijsmodellen, waaronder pay-as-you-go en gereserveerde instanties, waardoor u kosten effectief kunt beheren en optimaliseren.
 7. Innovatie: AWS blijft innoveren en introduceert voortdurend nieuwe services en functies om aan de behoeften van klanten te voldoen en hen te helpen concurrerend te blijven.
 8. Gemeenschap en ondersteuning: AWS heeft een grote en actieve gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers, en biedt uitgebreide documentatie en ondersteuningsopties om u te helpen bij het bouwen en beheren van uw toepassingen.
 9. Ecosysteem: AWS heeft een uitgebreid ecosysteem van partners, tools en integraties die uw ontwikkelingsproces kunnen versnellen en vereenvoudigen.
 10. Pay-as-you-go-model: Met het pay-as-you-go-model van AWS betaalt u alleen voor de resources die u daadwerkelijk gebruikt, wat de kosten voorspelbaar maakt en u helpt geld te besparen.

Kortom, de keuze voor AWS-hosting wordt vaak gemotiveerd door de combinatie van schaalbaarheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en een breed scala aan diensten die het platform biedt, waardoor het een populaire keuze is voor zowel startups als grote ondernemingen.

Bedrijven kiezen vaak voor Hypernode-hosting om de volgende redenen:

 1. Magento-specialisatie: Hypernode is een hostingprovider die zich heeft gespecialiseerd in Magento-hosting. Dit betekent dat ze diepgaande kennis en expertise hebben in het hosten van Magento-webshops, waardoor ze specifieke optimalisaties en prestatieverbeteringen kunnen bieden voor deze e-commerceplatforms.
 2. Geoptimaliseerde prestaties: Hypernode is ontworpen om optimale prestaties te leveren voor Magento-webshops. Ze bieden caching-technologieën, serveroptimalisaties en andere prestatieverbeteringen die de laadtijden van uw webshop helpen versnellen.
 3. Schaalbaarheid: Hypernode biedt schaalbare hostingoplossingen, waardoor uw webshop gemakkelijk kan meegroeien met uw bedrijf en veranderende verkeerspatronen. Dit zorgt voor flexibiliteit en stabiliteit.
 4. Beveiliging: Beveiliging is een prioriteit bij Hypernode. Ze implementeren proactieve beveiligingsmaatregelen en bieden DDoS-bescherming en patchbeheer om uw webshop te beschermen tegen bedreigingen.
 5. Automatische updates: Hypernode zorgt voor automatische Magento-updates, zodat uw webshop altijd de nieuwste beveiligingspatches en functies heeft.
 6. 24/7 monitoring en ondersteuning: Hypernode biedt 24/7 monitoring van uw webshop en technische ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen.
 7. Eenvoudig beheer: Hypernode heeft een gebruiksvriendelijk beheerpaneel waarmee u uw hostingomgeving kunt beheren en configureren zonder diepgaande technische kennis.
 8. Focus op e-commerce: Omdat Hypernode is gespecialiseerd in Magento-hosting, begrijpen ze de specifieke behoeften en uitdagingen van e-commercebedrijven en kunnen ze oplossingen op maat bieden.
 9. Kostenoptimalisatie: Hypernode biedt verschillende hostingplannen die zijn afgestemd op de behoeften van verschillende e-commercebedrijven, waardoor u kosten kunt beheren en optimaliseren.
 10. Ervaring en reputatie: Hypernode heeft een goede reputatie in de Magento-community en heeft ervaring met het hosten van webshops van verschillende groottes en complexiteitsniveaus.

Over het algemeen kiezen bedrijven voor Hypernode-hosting vanwege de gespecialiseerde aanpak, geoptimaliseerde prestaties en betrouwbare ondersteuning die het biedt voor Magento-webshops, waardoor ze kunnen profiteren van een hostingomgeving die is afgestemd op de unieke behoeften van e-commerce.

Domeinnaamregistratie

Nadat Eijdems Internet uw domeinnaam heeft geregistreerd, een service die wij met plezier voor u verzorgen, is de volgende stap het koppelen van deze domeinnaam aan een serverlocatie. Dit maakt uw website of webshop wereldwijd bereikbaar. Door uw applicatie op onze server te plaatsen, zorgen wij ervoor dat uw online platform toegankelijk is voor een wereldwijd publiek.

We zijn bij Eijdems Internet uitgerust met eigen dedicated servers, ondersteund door dagelijkse back-ups. Deze regelmatige back-upprocedure verkleint de kans op dataverlies bij onvoorziene problemen. Mocht er desondanks een issue optreden, dan kunnen we snel een back-up herstellen.

De hostingoplossing die het best bij uw website of webshop past, hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van een Magento-webshop of de simpliciteit van WooCommerce-hosting. We werken nauw met u samen om het ideale hostingpakket te vinden dat aansluit bij uw unieke behoeften.

Waar op letten bij keuze domeinnaam?

Bij het kiezen van een domeinnaam voor uw website zijn er verschillende belangrijke overwegingen waarmee u rekening moet houden. Een goed gekozen domeinnaam kan uw merkidentiteit versterken en de vindbaarheid van uw website verbeteren. Hier zijn enkele tips om op te letten bij het kiezen van een domeinnaam:

 1. Relevantie: Zorg ervoor dat de domeinnaam relevant is voor de inhoud of het doel van uw website. Het moet duidelijk weergeven waar uw website over gaat.
 2. Eenvoud: Kies een domeinnaam die eenvoudig en gemakkelijk te onthouden is. Vermijd lange, ingewikkelde namen of woorden die moeilijk te spellen zijn.
 3. Merkbaarheid: Een goede domeinnaam moet gemakkelijk te onthouden zijn. Het kan handig zijn om een naam te kiezen die uw merkidentiteit versterkt.
 4. Keywords: Als het relevant is voor uw website, kunt u overwegen om belangrijke zoekwoorden op te nemen in uw domeinnaam. Dit kan helpen bij de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw site.
 5. Uniekheid: Controleer of de door u gekozen domeinnaam uniek is en niet inbreuk maakt op merkrechten van anderen. Gebruik bij voorkeur geen handelsmerken of geregistreerde namen van andere bedrijven.
 6. Uitbreidbaarheid: Denk aan de toekomst en overweeg of de domeinnaam ook geschikt is voor eventuele uitbreiding van uw website of merk.
 7. Spaties en speciale tekens: Domeinnamen mogen geen spaties of speciale tekens (zoals %, $, enz.) bevatten. Ze kunnen alleen letters, cijfers en koppeltekens (-) bevatten.
 8. Extensie: Kies de juiste domeinextensie (bijv. .com, .nl, .org, .net) die past bij uw doelen en doelgroep. In sommige gevallen kan het zinvol zijn om meerdere extensies te registreren om uw merk te beschermen.
 9. Controleer beschikbaarheid: Voordat u zich definitief op een domeinnaam vastlegt, controleer de beschikbaarheid ervan bij een domeinregistratieprovider. Het kan zijn dat uw gewenste naam al is geregistreerd door iemand anders.
 10. Vermijd inbreuk: Wees voorzichtig bij het kiezen van een domeinnaam die te veel lijkt op een bestaande website of merknaam, om juridische problemen te voorkomen.
 11. Toekomstige trends: Overweeg de huidige en toekomstige trends in uw branche bij het kiezen van een domeinnaam. Een naam die vandaag relevant is, kan in de toekomst verouderd raken.
 12. Uitspraak en spelling: Overweeg hoe gemakkelijk de domeinnaam kan worden uitgesproken en gespeld. Vermijd dubbelzinnige uitspraken die tot verwarring kunnen leiden.

Het kiezen van de juiste domeinnaam is een belangrijke stap bij het opbouwen van uw online aanwezigheid. Neem de tijd om een domeinnaam te kiezen die past bij uw bedrijf, merk en doelen, en die gemakkelijk te onthouden is voor uw doelgroep.

Hosting door Eijdems Internet

Standaard bij onze webhosting

Wanneer u uw website of webshop bij ons host zit onder andere standaard in het pakket inbegrepen:

E-mail

Mocht u geen gebruik maken van bijvoorbeeld office 365, dan kunnen wij u een onbeperkt aantal e-mailadressen aanbieden die horen bij uw domeinnaam.

SSL-certificaat en veiligheid

Wij zorgen ervoor dat uw website of webshop wordt voorzien van een SSL-certificaat om een beveiligde verbinding te garanderen. Daarnaast stellen we ook een effectieve spamfilter in voor de controle van eventuele e-mailadressen, zodat u beschermd blijft tegen ongewenste e-mails.

Domeinnaamregistratie door Eijdems Internet