Mailchimp nieuwsbrieven

Wist je dat 93% van de Nederlanders ingeschreven is op één of meerdere nieuwsbrieven?

Uit de resultaten van een nationaal E-mail onderzoek is gebleken dat E-mail in ons dagelijks leven nog steeds een grote rol speelt. Ondernemers stoppen veel energie in het werven van nieuwe klanten, terwijl de nieuwsbrief juist ingezet kan worden om bestaande klanten te informeren over ontwikkelingen en nieuwe producten/diensten. Je klanten waarderen in de regel deze aandacht!

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl
Nieuwsbrief versturen website webshop

Eenvoud dient de mens

Wist je dat 93% van de Nederlanders ingeschreven is op één of meerdere nieuwsbrieven?

Uit de resultaten van een nationaal E-mail onderzoek is gebleken dat E-mail in ons dagelijks leven nog steeds een grote rol speelt. Ondernemers stoppen veel energie in het werven van nieuwe klanten, terwijl nieuwsbrieven juist ingezet kunnen worden om bestaande klanten te informeren over ontwikkelingen en nieuwe producten/diensten. Je klanten waarderen in de regel deze aandacht!

Nederlanders ontvangen gemiddeld 86 E-mails per week en checken één tot zes keer per dag hun E-mail. Van al deze E-mails wordt het grootste deel via smartphone bekeken en heeft 75% van de Nederlanders wel eens iets gekocht naar aanleiding van een reclamemail.

Uit dit onderzoek blijkt dus dat het verzenden van nieuwsbrieven nog steeds een belangrijke strategie is om je bedrijf of product op de kaart te zetten.

Een professionele manier om nieuwsbrieven te verzenden is door gebruik te maken van MailChimp. MailChimp is een platform waarbij iedere gebruiker zelf een nieuwsbrief kan opstellen en versturen.

Met een simpele ‘’drag-and-drop’’-editor voeg je eenvoudig afbeeldingen, teksten of andere elementen toe aan je nieuwsbrief.

Responsive

MailChimp heeft ook nog eens als voordeel dat de nieuwsbrief responsive is zodat hij optimaal getoond wordt op ieder device (desktop, tablet, smartphone).

Koppeling met je website

Eijdems Internet kan een inschrijfmogelijkheid voor deze nieuwsbrieven in uw website implementeren. Hiermee bouw je een eigen klantendatabase op.

Klantgroepen

Je kan in MailChimp klantgroepen maken. Hiermee kan je veel gerichter adverteren en sluiten je nieuwsbrieven beter aan bij je doelgroep(en).

Alleen versturen wanneer ontvangers uw nieuwsbrief op prijs stellen

Wanneer iemand de nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, kan hij/zij zich gemakkelijk uitschrijven via een link die in iedere nieuwsbrief getoond wordt. Dit E-mailadres wordt dan automatisch verwijderd uit de verzendlijst. U kunt bovendien zien wie zich uitgeschreven heeft.

MailChimp is gratis wanneer je niet meer dan 2.000 e-mailadressen hebt.

Wist je dat Eijdems Internet een template kan maken zodat uw nieuwsbrief de juiste uitstraling heeft?

Wist je dat Eijdems Internet je bestaande contacten in MailChimp kan importeren?

Wil je meer informatie over het opzetten van nieuwsbrieven of een inschrijfmogelijkheid via je website of webshop? Neem dan contact met ons op via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief