Loading...

ONZE KRACHT - ONZE PROGRAMMEURS

Onze specialiteit ligt in het naadloos aansluiten op uw visie en dit doen we het liefst door proactief te handelen, maar altijd in samenwerking met u.

Methodisch en gestructureerd werken is bij ons geen keuze, maar een vereiste. Dit zorgt ervoor dat we het overzicht bewaren en onze beloftes waarmaken.

Als u voor Eijdems Internet kiest, kunt u verwachten dat we alle tijd voor u nemen. Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur kunt u direct iemand spreken die bekend is met uw project, zonder onnodige vertragingen.

We weten hoe frustrerend keuzemenu’s en wachtmuziek kunnen zijn, daarom kiezen we ervoor om deze niet te gebruiken.

Programmeurs van Eijdems Internet

Een cruciaal aspect van onze dienstverlening is het helder hebben van onze capaciteiten, maar ook het erkennen van onze beperkingen of wat onhaalbaar is. Als een klant bijvoorbeeld ondersteuning voor e-mailbeheer via Microsoft 365 zoekt, dan zullen we diegene doorverwijzen naar een van onze gespecialiseerde partners die weer gespecialiseerde programmeurs / deskundigen in huis hebben om u verder te kunnen helpen.

We streven ernaar om open en duidelijk te communiceren over wat we wel en niet kunnen leveren, en waar onze echte expertise ligt. De digitale wereld kent een breed scala aan specialisaties en het is onmogelijk om overal in uit te blinken.

Waarom zijn er tegenwoordig zoveel verschillende soorten ICT bedrijven?

Een ICT-bedrijf (en dus ook Eijdems Internet) kan niet alle disciplines beheersen om verschillende redenen:

Complexiteit en specialisatie: ICT is een enorm veld met vele subdisciplines zoals netwerkbeheer, cybersecurity, softwareontwikkeling, data-analyse, en cloud computing. Elke subdiscipline kan zeer complex zijn en vereist diepgaande kennis en ervaring.

Snel evoluerende technologie: Technologische vooruitgang gebeurt in een razend tempo. Het is een uitdaging om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in elk gebied van ICT.

Kwaliteitscontrole: Het behouden van een hoge standaard van kwaliteit wordt moeilijker naarmate een bedrijf meer disciplines probeert te beheersen. Specialisatie stelt een bedrijf als Eijdems Internet in staat om in bepaalde niches een hoogwaardige dienstverlening te garanderen.

Klantverwachtingen: U als klant van Eijdems Internet verwacht hoogwaardige, deskundige dienstverlening. Bedrijven die zich specialiseren, kunnen vaak beter aan deze verwachtingen voldoen dan bedrijven die proberen een “jack-of-all-trades” te zijn. Eijdems Internet heeft zich gespecialiseerd in E-commerce, hosting, scraping en online marketing.

Marktcompetitie: In elke niche van ICT zijn er vaak al bedrijven die gespecialiseerd zijn en een sterke positie hebben. Het is moeilijk voor een algemeen ICT-bedrijf om te concurreren met gespecialiseerde bedrijven die jaren van ervaring en expertise hebben opgebouwd.

Risicobeheer: Door zich te verspreiden over te veel gebieden kan een ICT-bedrijf zich blootstellen aan grotere risico’s, waaronder het niet nakomen van contractuele verplichtingen en het verminderen van de algehele bedrijfsprestaties.

Om deze redenen kiest Eijdems Internet ervoor om zich te specialiseren in bepaalde gebieden met gekwalificeerde programmeurs of om strategische partnerschappen te vormen met andere bedrijven die aanvullende diensten bieden. Dit stelt ons in staat om samen met onze programmeurs onze klanten een volledig pakket van hoogwaardige ICT-oplossingen te bieden zonder zelf in alle disciplines uit te blinken.