Loading...

Wat is Magento 2?

Magento 2 is een e-commerce platform dat in 2015 werd gelanceerd. Het is de opvolger van Magento 1, dat al meer dan 10 jaar op de markt was. Magento 2 is gemaakt om te voldoen aan de eisen van e-commerce bedrijven.

De online wereld is steeds in beweging, net als het Magento platform. Daardoor voldoet Magento 2 continu aan de vereisten van online. Dit alles met de beste functies en middelen.

Wanneer u zoekt naar flexibel systeem, is Magento 2 de juiste keuze. Het is flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Daarbij heeft het veel functies en middelen om uw online bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Denk de volgende functionaliteiten van magento:

Waarom kiezen voor ons als uw Magento 2 webshop bouwer?

Zoekt u een betrouwbare en ervaren Magento 2 webwinkel bouwer? Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Met jaren lange ervaring in het bouwen van webshops voor verschillende bedrijven en organisaties, en we weten precies wat er nodig is om een succesvolle online business op te bouwen en te laten groeien.

Waarom kiezen voor Magento 2?

 • Flexibele productcatalogus: Magento 2 biedt een flexibele productcatalogus die u kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. De producten kunt u opdelen in categorieën en sub-categorieën. Daarnaast kunt u kenmerken en attributen definiëren die uw product typeren.
 • Geavanceerde zoekfunctie: Magento 2 heeft een krachtige zoekfunctie. Deze zoekfunctie zorgt dat klanten snel en eenvoudig vinden wat ze zoeken. De zoekfunctie maakt gebruik van geavanceerde algoritmes en filters om de juiste resultaten te tonen.
 • Responsief design is standaard: Magento 2 webshops zijn ingericht om op alle apparaten te werken. Zo is uw shop te bereiken op alle schermen; van desktops tot smartphones en tablets.
 • Krachtige beheerfuncties: Magento 2 is er op gericht om uw shop makkelijk beheerbaar te maken. U kunt orders, klanten en producten beheren. Verder kunt u prijzen en kortingen instellen. Ook kunt u rapporten maken om inzicht te krijgen in de prestaties van uw webshop.
 • Uitgebreide integratiemogelijkheden: Magento 2 biedt uitgebreide integratiemogelijkheden. Denk aan betalingsgateways, verzendmethoden, ERP-systemen en meer. Dit betekent dat u uw webshop kunt integreren met de tools die u al gebruikt, om uw workflow te optimaliseren en uw business efficiënter te maken.

Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten om uw Magento webshop te laten maken:

 • Ervaring en expertise: Ons team bestaat uit ervaren magento developers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van Magento 2 webshops. We hebben al talloze succesvolle projecten afgerond voor verschillende klanten, en we weten precies wat er nodig is om uw online business te laten groeien.
 • Op maat gemaakte oplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. We werken nauw samen met onze klanten om hun wensen en vereisten te begrijpen en te vertalen naar een webshop die perfect bij hen past.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze werkzaamheden. We gebruiken alleen de beste tools en technologieën om uw webshop te bouwen, en we zorgen ervoor dat deze voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Daarbij kunnen wij u de juiste Magento hosting bieden die u nodig heeft.
 • Ondersteuning en onderhoud: Onze diensten omvatten niet alleen het bouwen van uw webshop, maar ook de ondersteuning en onderhoud ervan. We zorgen ervoor dat uw webshop altijd up-to-date blijft en goed presteert, en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Hoe werken we?

Als u besluit om met ons samen te werken als uw Magento 2 webshop bouwer, dan doorlopen we samen een gestructureerd proces om uw webshop te bouwen en te lanceren. Hier is een overzicht van ons proces:

 1. Strategie en planning: We beginnen met het definiëren van uw doelen en vereisten, en het opstellen van een strategie en plan voor uw webshop.
 2. Ontwerp en ontwikkeling: We ontwerpen en ontwikkelen uw webshop op maat, rekening houdend met uw specifieke behoeften en doelen.
 3. Testen en lancering: We testen uw webshop grondig om ervoor te zorgen dat deze goed presteert en veilig is, en we lanceren deze zodra alles klaar is.
 4. Ondersteuning en onderhoud: We bieden continue ondersteuning en onderhoud voor uw webshop om ervoor te zorgen dat deze altijd goed presteert en up-to-date blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren Magento 2 webshop bouwer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat uw webshop altijd goed presteert en up-to-date blijft. Neem vandaag nog contact met ons op om uw online business naar een hoger niveau te tillen!

T 077 3030 411
E info@eijdems-internet.nl