Loading...

Magento 2 upgrades

Ondersteuning bij problemen en efficiëntie

Een Magento 2 certificering is een bevestiging van kennis en vaardigheid. Gecertificeerde Magento 2 programmeurs hebben aangetoond dat ze over de nodige kennis en vaardigheden beschikken om met het Magento 2 platform te werken. Dankzij hun grondige kennis van Magento kunnen onze gecertificeerde programmeurs vaak sneller en effectiever problemen oplossen of nieuwe functies implementeren.

Als er zich problemen voordoen, hebben onze gecertificeerde programmeurs daarnaast gemakkelijker toegang tot netwerken van andere experts en officiële bronnen om hulp te krijgen, wat kan leiden tot snellere en effectievere oplossingen.

Gecertificeerde programmeurs zijn getraind om te voldoen aan de richtlijnen van Magento, wat betekent dat de code die ze schrijven van hogere kwaliteit is, efficiënter, en minder vatbaar voor fouten.

Toekomstige compatibiliteit van uw Magento 2 webshop

Onze gecertificeerde Magento 2 programmeurs zijn op de hoogte van aankomende updates en veranderingen in Magento. Hierdoor kunnen ze betere beslissingen nemen bij het ontwikkelen van functies die compatibel zijn met toekomstige versies.

Investering op lange termijn
Behalve het feit dat onze gecertificeerde Magento professionals tegen een concurrerend uurtarief werken heeft u ook voordelen op lange termijn, zoals minder bugs, betere prestaties en minder downtime, leiden tot een betere return on investment.

Bel ons: +31(0)77 3030411

Of stel uw vraag/opmerking door onderstaand formulier in te vullen en te versturen:

Magento GitHub

Wij maken gebruik van GitHub voor Magento 2 het documenteren van wijzigingen/versiebeheer.

Nieuwe versies van Magento 2, inclusief beveiligingspatches en andere updates, worden regelmatig uitgebracht op GitHub.

Magento heeft een sterke en actieve gemeenschap op GitHub. Veel van de verbeteringen en bugfixes in Magento 2 zijn het resultaat van bijdragen van deze gemeenschap. Onze programmeurs maken ook gebruik van de wiki-sectie die Magento’s GitHub bevat. Deze wiki-sectie bevat nuttige informatie en richtlijnen voor ontwikkelaars.

Magento 2 implemented by Eijdems Internet

Magento 2 maatwerk

Er zijn veel extensies en uitbreidingen voorhanden om webshop uit te breiden. Toch merken we vaak processen en producten afwijken van het gangbare. De programmeurs van Eijdems Internet analyseren de vraag van de klant en maken dan de afweging of er gebruik gemaakt wordt van een bestaande extensie die aangepast wordt of dat er maatwerk geprogrammeerd wordt.

Voordat we starten met programmeren maken we grafische designs zodat u als klant precies weet wat u krijgt en hoe het in de webshop werkt. Ook tonen we hoe u deze nieuwe tools in het administratiemenu kunt beheren.

Magento support

De digitale wereld is voortdurend in beweging en zo ook uw Magento 2 webshop. Onze Magento 2 programmeurs zijn échte specialisten die de structuur van Magento 2 kennen. Voordat wij een grotere taak starten, brengen wij het aantal benodigde uren in kaart alsmede de tijdlijn. Dit communiceren we met u als klant via E-mail en via ons online projectmanagement systeem.

Agile en Scrum

Eijdems Internet werkt volgens de agile aanpak met functies zoals sprintplanning, backlogbeheer en scrum boards. Daar plannen we de sprints, user stories in de backlog plaatsen en taken slepen/neerzetten op een Kanban-achtig bord op basis van hun voortgang (bijv. “To Do”, “In Progress”, “Done”).

Magento 2 kassasoftware (POS)

Door direct in uw Magento 2 webshop kassasoftware te implementeren, hoeft er geen koppeling ontwikkeld te worden tussen kassasoftware en uw webshop. De kassasoftware die Eijdems Internet levert, biedt realtime synchronisatie tussen de online winkel en de fysieke winkel. U blijft werken met één admin systeem om online én offline voorraadbeheer en orderbeheer te managen.

Snel en eenvoudig

Wanneer u deze kassasoftware gebruikt, blijft u direct werken in uw Magento 2 webshop. Het verschil is dat u inlogt als medewerker en dan producten, via bijvoorbeeld een scanner, kunt oproepen of zoeken. De kassière kan dan eventueel een korting geven, een klant opzoeken of de klant als passant benoemen. Het kassasysteem rekent zelf uit hoeveel geld er teruggegeven moet worden indien contant betaald wordt.

WELKE MAGENTO 2 WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento webshop Landbouwmachines

AM MACHINERY

Magento webshop verbandartikelen

VAN HEEK MEDICAL

magento webshop curtain company gordijnen op maat

CURTAIN COMPANY

Overstappen naar Eijdems Internet?

Wist u dat Magento open source is? Daarom is overstappen naar een andere Magento 2 partner geen ingewikkeld proces. Onze programmeurs hebben dit al vaker gedaan en wij hebben daar een strakke procedure voor opgesteld. In feite hebben we alleen de SSH gegevens nodig om de code en database van uw huidige webshop te kunnen benaderen. Deze gegevens kunt u opvragen bij uw huidige Magento leverancier.

Het Magento 2 migratieproces is normaal gesproken binnen een week afgerond.

Magento 2 webshop
WooCommerce webshop

Voor WordPress-Woocommerce webshops hebben we ook gespecialiseerde programmeurs beschikbaar. Woocommerce webshops zijn zeer geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Woocommerce is goedkoper voor wat betreft onderhoud en hosting.

BEKIJK ALLE BLOGS