Loading...

Magento 2 upgrades

Magento 2 upgrades

Een Magento 2 webshop upgraden is in de regel geen sinecure. Wanneer Eijdems Internet een upgrade uitvoert, wordt dit gedaan in de staging-omgeving. Wanneer de upgrade is doorgevoerd checken we de webshop en maken we een lijst van aanpassingen die nog uitgevoerd moeten worden om de Magento 2 webshop 100% te laten werken.

Zaken die bij een upgrade aanpassingen behoeven zijn vaak:

  • extensies bijwerken
  • custom made modules bijwerken/aanpassen
  • CSS aanpassen

Bij iedere upgrade hoort technische documentatie waarin staat wat problemen opleverde en hoe die zijn opgelost. Bij een volgende upgrade kan dit document helpend zijn om de benodigde tijd om te upgraden, te verkorten.

Magento 2 webshop development en Eijdems Internet

U wilt een Magento webshop bouwen? Magento 2 en Eijdems Internet zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door jaren geleden de keuze te maken voor Magento 2 specialisatie, hebben we een trouw klantenbestand opgebouwd waarvoor we een webshop ontwikkeld hebben, onderhouden en uitbreidingen uitvoeren.

Adviseren
Magento 2 heeft erg veel mogelijkheden. Waar nodig adviseren we gevraagd en ongevraagd onze klanten in het nog effectiever inzetten van de webshop.

Bel ons: +31(0)77 3030411

Of stel uw vraag/opmerking door onderstaand formulier in te vullen en te versturen:

Magento logboek en documentatie

Onze webshop programmeurs houden een logboek bij van hun programmeeractiviteiten. Wanneer een Magento update wordt uitgevoerd, worden de wijzigingen en de bijzonderheden in dit technisch document beschreven.

Magento 2 implemented by Eijdems Internet

Magento 2 maatwerk

Er zijn veel extensies en uitbreidingen voorhanden om webshop uit te breiden. Toch merken we vaak processen en producten afwijken van het gangbare. De programmeurs van Eijdems Internet analyseren de vraag van de klant en maken dan de afweging of er gebruik gemaakt wordt van een bestaande extensie die aangepast wordt of dat er maatwerk geprogrammeerd wordt.

Voordat we starten met programmeren maken we grafische designs zodat u als klant precies weet wat u krijgt en hoe het in de webshop werkt. Ook tonen we hoe u deze nieuwe tools in het administratiemenu kunt beheren.

Magento support

De digitale wereld is voortdurend in beweging en zo ook uw Magento 2 webshop. Onze Magento 2 programmeurs zijn échte specialisten die de structuur van Magento 2 kennen. Voordat wij een grotere taak starten, brengen wij het aantal benodigde uren in kaart alsmede de tijdlijn. Dit communiceren we met u als klant via E-mail en via ons online projectmanagement systeem.

Door deze gestructureerde werkwijze houden wij het overzicht. Wij denken trouwens dat ”te laat opleveren” meestal iets te maken heeft met ”te vroeg beloven”.

Magento 2 kassasoftware (POS)

Door direct in uw Magento 2 webshop kassasoftware te implementeren, hoeft er geen koppeling ontwikkeld te worden tussen kassasoftware en uw webshop. De kassasoftware die Eijdems Internet levert, maakt integraal onderdeel uit van Magento.

Snel en eenvoudig

Wanneer u deze kassasoftware gebruikt, blijft u direct werken in uw Magento 2 webshop. Het verschil is dat u inlogt als medewerker en dan producten, via bijvoorbeeld een scanner, kunt oproepen of zoeken. De kassière kan dan eventueel een korting geven, een klant opzoeken of de klant als passant benoemen. Het kassasysteem rekent zelf uit hoeveel geld er teruggegeven moet worden indien contant betaald wordt.

WELKE MAGENTO 2 WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento webshop Landbouwmachines

AM MACHINERY

Magento webshop verbandartikelen

VAN HEEK MEDICAL

magento webshop curtain company gordijnen op maat

CURTAIN COMPANY

Overstappen naar Eijdems Internet?

Wist u dat Magento open source is? Daarom is overstappen naar een andere Magento 2 partner geen ingewikkeld proces. Onze programmeurs hebben dit al vaker gedaan en wij hebben daar een strakke procedure voor opgesteld. In feite hebben we alleen de SSH gegevens nodig om de code en database van uw huidige webshop te kunnen benaderen. Deze gegevens kunt u opvragen bij uw huidige Magento leverancier.

Het Magento 2 migratieproces is normaal gesproken binnen een week afgerond.

Magento 2 webshop
WooCommerce webshop

Voor WordPress-Woocommerce webshops hebben we ook gespecialiseerde programmeurs beschikbaar. Woocommerce webshops zijn zeer geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Woocommerce is goedkoper voor wat betreft onderhoud en hosting.

BEKIJK ALLE BLOGS