Loading...

Official Partner Multisafepay

MultiSafepay is een bekende betaalprovider in Europa en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en breed scala aan betaalopties. Het bedrijf biedt een reeks diensten aan die e-commerce bedrijven in staat stellen om diverse betaalmethoden zoals creditcards, bankoverschrijvingen, en e-wallets te accepteren. Ze bieden ook oplossingen voor internationale betalingen, wat ideaal is voor webshops die klanten buiten hun eigen land willen bedienen.

Enkele kenmerken die MultiSafepay als betrouwbaar bestempelen zijn:

Beveiliging: MultiSafepay voldoet aan de standaard beveiligingsprotocollen en certificeringen zoals PCI DSS Level 1, wat de hoogste beveiligingsstandaard is voor betaalverwerking.

Klantenondersteuning: Ze bieden ondersteuning aan klanten en hun service wordt over het algemeen positief beoordeeld.

Integratie: Hun platform is gemakkelijk te integreren met verschillende e-commerce systemen zoals Magento 2 en WooCommerce. Het biedt ook een reeks van aanpasbare opties die kunnen worden afgestemd op specifieke behoeften van een webshop.

Ervaring: Met jarenlange ervaring in de betalingsindustrie heeft MultiSafepay zichzelf gevestigd als een betrouwbare partner voor online betalingen.

Innovatie: Ze blijven nieuwe betaalmethoden en functies introduceren om de veranderende behoeften van de e-commerce markt te accommoderen.

Het is altijd aan te raden om uw eigen due diligence uit te voeren voordat u een betaaldienst kiest voor uw bedrijf. Dit kan betekenen dat u referenties en recensies controleert, de kostenstructuur analyseert en zorgt dat de aangeboden diensten overeenkomen met de behoeften van uw specifieke bedrijf en klanten.

Eijdems Internet, Official Partner van MultiSafepay

Eijdems Internet implementeert alle (populaire) betaalproviders

iDEAL: Dit is de meest populaire betaalmethode in Nederland en wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en veiligheid, omdat het direct gekoppeld is aan de bankrekening van de klant.

Adyen: Adyen is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is en een van de leidende betaalplatformen biedt voor bedrijven. Het staat bekend om zijn geavanceerde technologie en de mogelijkheid om vrijwel alle betaalmethoden, inclusief mobiele betalingen en point-of-sale (POS) transacties, te verwerken.

Mollie: Mollie is populair vanwege zijn eenvoudige integratie en transparante kostenstructuur. Het biedt een breed scala aan betaalopties en heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om klantenservice en gebruiksgemak.

MultiSafepay: Zoals eerder besproken, biedt MultiSafepay een breed scala aan betaalopties en staat het bekend als betrouwbaar en flexibel.

Buckaroo: Buckaroo staat bekend om zijn uitgebreide reeks betaaloplossingen, waaronder abonnementen en recurring payments. Het wordt gewaardeerd voor de gebruiksvriendelijkheid en goede klantenservice.

Klarna: Biedt ‘achteraf betalen’-services en wordt gewaardeerd voor het gemak waarmee klanten aankopen kunnen doen zonder vooraf te betalen. Dit kan de conversie verhogen, maar het is ook belangrijk om het risico van niet-betaling te beheren.

AfterPay: Een andere provider van ‘achteraf betalen’, die consumenten toelaat om na ontvangst van producten te betalen, wat de drempel voor online aankopen verlaagt.

PayPal: Wereldwijd een van de meest bekende e-wallets en wordt vaak gebruikt voor internationale transacties. PayPal biedt kopersbescherming, wat de vertrouwensfactor bij klanten verhoogt.

Elk van deze providers heeft een sterke aanwezigheid in Nederland en wordt algemeen beschouwd als veilig en betrouwbaar. De keuze voor een specifieke provider hangt vaak af van de specifieke behoeften van een bedrijf, zoals de markten waarop het actief is, de gewenste betaalmethoden, en de prijsstructuur van de dienstverlening.

Recensies en feedback van andere bedrijven kunnen ook een goede indicatie zijn van de prestaties en betrouwbaarheid van een betaalprovider.

Checkout betaalmethoden gestyled

Het afrekenproces wordt vaak onterecht over het hoofd gezien, terwijl het juist een cruciale fase is waarin bezoekers besluiten om wel of niet hun portemonnee te trekken voor uw onderneming. Klant worden of klant blijven hangt hier vanaf.

Eijdems Internet is gespecialiseerd in het finetunen van uw afrekenpagina zodat deze ook grafisch naadloos aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Een dergelijke coherente stijl bevordert het vertrouwen van de klant en bijgevolg ook de conversieratio.

Niet alleen is het essentieel om betalingen efficiënt te kunnen verwerken en traceren, maar het verwerven van inzicht in het aankoop- en betaalgedrag van uw cliënteel is eveneens cruciaal voor omzetverhoging.

Bel of mail voor een vrijblijvende demonstratie

MultiSafepay dashboard

MultiSafepay, een betalingsdienstaanbieder, biedt een dashboard aan waarmee klanten hun betalingsverwerking kunnen beheren en monitoren