Webshop en website in één!

Door onze ervaring met de diverse CMS systemen zijn wij niet alleen Magento specialist, maar kunnen wij ook perfect uit de voeten met andere systemen.

De marktleider onder de ecommerce platformen van dit moment is WordPress Woocommerce. Woocommerce is in korte tijd uitgegroeid tot het meest gebruikte ecommerce systeem ter wereld. Van oorsprong is Woocommerce een eenvoudige plugin die in de loop der jaren een enorme vlucht heeft genomen en tegenwoordig veel meer is dan een simpele plugin.

Ook aan Woocommerce zit geen limiet van producten die ingevoerd kunnen worden. Mocht je echt een grote webshop willen bouwen met 10.000 producten kun je ook met Woocommerce uit de voeten. Het enige waar je dan op moet letten is dat je een goede hosting hebt.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Uitbreidingen voor Woocommerce

Betaalmethoden Woocommerce

Ook in Woocommerce kunnen alle betaalmethoden worden toegevoegd die u wenst. Of het nu gaat om Ideal, Paypal, betalen met creditcard of vooruitbetaling, alles is mogelijk.

Voor de diverse betaalmethoden zijn er verschillende plugins te verkrijgen. De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay. Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door.

Verzenden via de webshop

De verzendkosten van uw webshop kunnen op allerlei manieren worden ingericht. Of het nu gaat om gratis verzenden boven een bepaald bedrag, vaste verzendkosten per categorie of land, alles kan geregeld worden binnen Woocommerce.

Je hebt zelf in de hand naar welk land je je producten wil verzenden. Wil je dat je producten de hele wereld over gaan, of alleen naar bepaalde landen? Je kan zelfs met dropshipping goed overweg in Woocommerce.

Woocommerce webshop laten maken

Vindbaarheid van producten

Ieder product heeft zijn eigen specificaties en omschrijvingen en het is aan u om dit zo goed mogelijk te omschrijven. Daarnaast is het van belang dat er een aantal zaken achter de schermen goed ingericht worden zodat u ook aan Google de juiste tekst en uitleg geeft.

Zorgt u voor de productomschrijvingen? Dan zorgen wij er voor dat u deze alleen maar hoeft in te vullen. Uw webshop en Google doen de rest.

Snelheid Woocommerce webshop

Hoe sneller een webshop laadt, hoe beter dit is voor de ranking binnen zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Woocommerce is een stuk lichter dan bijvoorbeeld Magento 2. Echter heeft Magento 2 weer uitgebreidere mogelijkheden. Dit neemt niet weg dat ook WordPress Woocommerce moet worden voorzien van een goede hosting. U wilt toch niet dat klanten afhaken omdat uw website te traag is? Ook met het hosten van uw webshop helpen wij u graag verder.

Woocommerce eenvoudig in gebruik

Omdat WordPress en Woocommerce open-source software is, is dit platform continu in ontwikkeling. Ook daarom is het voor u als beheerder van de webshop eenvoudig om uw pagina’s, producten en categorieën te kunnen beheren. Er wordt immers met man en macht over de hele wereld gewerkt om dit platform de optimale gebruikerservaring te bieden.

Per product kunt u op een handige manier afbeeldingen toevoegen, prijzen aanpassen, de voorraad beheersen, omschrijvingen invullen en alles wat er bij komt kijken om uw webshop er netjes uit te laten zien.

Hoe uitgebreid je je online webshop ook wil maken, Woocommerce is eenvoudig schaalbaar naar al je behoeften. Op dit moment zijn er meer dan 350 uitbreidingen beschikbaar voor je webwinkel, en dit aantal groeit nog steeds.

Veiligheid webshop

Om de veiligheid van uw webshop hoeft u zich geen zorgen te maken. Zoals eerder al aangehaald is Woocommerce een open-source platform. Continu zijn dan ook ontwikkelaars aan de gang om alle veiligheidslekken te voorzien van updates.

Wanneer er een update vermeld wordt in uw platform kunnen wij dit eenvoudig voor u updaten. Doe dit nooit zelf!! Iedere update heeft een andere uitwerking op uw webshop of bijbehorende onderdelen. Daarom updaten wij webshops en websites altijd in een testomgeving zodat wij er ook zeker van zijn dat na de update uw winkel ook gewoon “open” blijft.

Producten in allerlei soorten en maten

Wist je dat je met Woocomerce niet alleen fysieke producten kon verkopen maar ook digitale goederen? Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts in verschillende maten en kleuren aanbieden als productvariatie.

Door de applicatie uit te breiden kun je in plaats van fysieke producten ook aan de slag met abonnementen, reservering of lidmaatschappen. Denk eens aan bijvoorbeeld een maandelijkse korting op digitale downloads. Het is aan jou hoe je je webshop wilt inrichten.

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief