Projectmatig werken is een middel en geen doel

Toch valt of staat een project met de structuur van het project. Eijdems Internet werkt met Indiase programmeurs. Dit betekent dat deze programmeurs exact moeten weten wat er van hen gevraagd wordt. Eigenlijk niets bijzonders, want ook wanneer men met Nederlands programmeurs werkt, is een exacte definitie van het project van belang. Onze programmeurs werken pro-actief.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Indiase programmeurs – Engelse taal

Onze Indiase programmeurs spreken Engels. Doordat de programmeurs al jaren met Eijdems Internet samenwerken, kennen ze al aardig wat Nederlandse woorden. Engels is de standaard programmeertaal, voor onze programmeurs dus hun native taal. Ook opmerkingen in code, namen van variabelen en technische documentatie wordt in de Engelse taal geschreven. Dit heeft als voordeel dat de code die door Eijdems Internet geleverd wordt, over de hele wereld uitwisselbaar is.

Direct contact met Indiase programmeurs

U kunt ook direct contact met de Indiase programmeurs hebben via bijvoorbeeld Skype. Ook hebben we regelmatig conference-calls met India waarbij u als klant, Eijdems Internet en de Indiase programmeurs het project doornemen. Eijdems Internet heeft gedurende de looptijd van het project minstens één keer per week contact/overleg met u als klant. Natuurlijk alleen wanneer u dit op prijs stelt.

Projectmanagementsysteem

Eijdems Internet werkt met een vaste kerngroep van 11 Indiase programmeurs die allemaal minimaal HBO+ geschoold zijn en ervaring hebben met de wijze waarom Nederlandse bedrijven werken. Wij werken met het projectmanagementsysteem ‘ZOHO’, een web-based programma dat nagenoeg geen uitleg behoeft. In Zoho beschrijven de programmeurs wat ze aan het doen zijn en wat de progressie van taken is.

Projectdocumenten worden in ZOHO geüpload zodat iedereen die met het project te maken heeft, dezelfde documenten hanteert.

Milestones en taken

In ZOHO wordt gewerkt met zogenaamde “Milestones” waaraan taken gekoppeld zijn. Die milestones en taken worden voorzien van tijdlijnen zodat het project ook op tijd gemanaged kan worden. In vrijwel ieder project hebben we te maken met bijzondere omstandigheden, wijzigingen en problemen die niet te voorzien waren. Ook zulke zaken worden beschreven in ZOHO zodat u als klant inzicht krijgt in het hoe en waarom iets anders loopt dan vooraf gepland.

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl
Scroll Up