Loading...

Eénvoudig communiceren met programmeurs

Onze Indiase programmeurs spreken Engels. Engels is de standaard programmeertaal, voor onze programmeurs dus hun native taal. Ook opmerkingen in code, namen van variabelen en technische documentatie wordt in de Engelse taal geschreven. Dit heeft als voordeel dat de code over de hele wereld uitwisselbaar is.

Wij werken al jaren met deze programmeurs samen, door deze samenwerking kennen ze ook al aardig wat Nederlandse woorden.

U kan ook direct contact hebben met onze outsourcing programmeurs via bijvoorbeeld Skype. Wij hoeven hier niet altijd tussen te zitten. Regelmatig hebben wij conference-calls met onze programmeurs om gezamenlijk de lopende projecten door te nemen.

Wanneer nodig hebben wij gedurende de looptijd van het project minstens één keer per week contact met u als klant om de vorderingen te bespreken. Natuurlijk alleen wanneer u dit op prijs stelt.

Outsourcing en projectmanagement

Onze ervaring leert dat projecten sneller afgerond kunnen worden wanneer het projectmanagement aan ons wordt overgelaten. Door de snelle ontwikkeltijd is het project dus ook vaak goedkoper.
Projectmanagement in combinatie met outsourcing vereist namelijk specifieke kennis en ervaring.

Eijdems Internet zorgt voor een online project managementsysteem (ZOHO). Daarin wordt het project uitgewerkt. Ook kan projectdocumentatie geplaatst worden. Door het gebruik van Zoho kunt u ook de voortgang van milestones en taken volgen.

Door de koppeling met het achterliggende CRM systeem hebben wij altijd alle klantinformatie voor ieder project bij de hand.

Milestones en taken binnen het projectmanagement

In het Zoho projectmanagementsysteem werken wij met zogenaamde “Milestones” waaraan taken gekoppeld zijn. Die milestones en taken worden voorzien van tijdlijnen. Deze tijdlijnen zijn dan ook de reden dat het project op tijd gemanaged kan worden.

In vrijwel ieder project hebben we te maken met bijzondere omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen gedurende het project of problemen die niet voorzien waren. Ook deze zaken beschrijven wij in het projectmanagementsysteem. Dat maakt onze werkwijze met outsourcing programmeurs overzichtelijk.

U weet dan precies hoe en waarom iets anders loopt dan vooraf gepland.