Onze werkwijze, overzichtelijk en snel!

Projectmatig werken is een middel. Geen doel.

Een project staat of valt met de structuur van het project. Eijdems Internet werkt met Indiase outsourcing programmeurs. Dit betekent dat deze programmeurs exact moeten weten wat er van hen gevraagd wordt. Eigenlijk niets bijzonders. Ook niet wanneer je met Nederlands programmeurs werkt. Dan is ook een exacte definitie van het project van belang. Onze programmeurs werken pro-actief aan je website, webshop of applicatie.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Indiase programmeurs – Engelse taal

Onze Indiase programmeurs spreken Engels. Eijdems Internet werkt al jaren met de programmeurs samen. Door deze samenwerking kennen ze al aardig wat Nederlandse woorden. Engels is de standaard programmeertaal. Voor onze programmeurs dus hun native taal. Ook opmerkingen in code, namen van variabelen en technische documentatie wordt in de Engelse taal geschreven. Dit heeft als voordeel dat de code over de hele wereld uitwisselbaar is.

Direct contact met Indiase outsourcing programmeurs

Je kan ook direct contact met de Indiase programmeurs hebben via bijvoorbeeld Skype. Ook hebben we regelmatig conference-calls met India. Waarbij we gezamenlijk het project doornemen. Met jou als klant, Eijdems Internet en de Indiase programmeurs. We hebben gedurende de looptijd van het project minstens één keer per week contact/overleg met jou als klant. Natuurlijk alleen wanneer u dit op prijs stelt.

Werkwijze outsourcing

Projectmanagementsysteem en outsourcing

Eijdems Internet werkt met een vaste kerngroep van 11 Indiase outsourcing programmeurs. Deze programmeurs zijn allemaal minimaal HBO+ geschoold zijn. Ook hebben ze ervaring met de wijze waarop Nederlandse bedrijven werken. Wij werken met het projectmanagementsysteem ‘ZOHO’.  Dit is een web-based programma dat nagenoeg geen uitleg behoeft. Hierin beschrijven de programmeurs wat ze aan het doen zijn en wat de progressie van taken is.

Projectdocumenten worden in ZOHO geüpload zodat iedereen die met het project te maken heeft, dezelfde documenten hanteert.

Milestones en taken

In ZOHO werken wij met zogenaamde “Milestones” waaraan taken gekoppeld zijn. Die milestones en taken worden voorzien van tijdlijnen. Dit is de reden dat het project ook op tijd gemanaged kan worden. In vrijwel ieder project hebben we te maken met bijzondere omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen en problemen die niet te voorzien waren. Ook zulke zaken beschrijven wij ZOHO. Je weet dan precies hoe en waarom iets anders loopt dan vooraf gepland.

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief