Website bouwen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

De uitstraling van je website is erg belangrijk. Een bezoeker beslist binnen enkele seconden of hij op je pagina blijft. Zorg er daarom voor dat de eerste indruk altijd de juiste is.

Daarom besteden wij veel aandacht aan het design van je website. Op deze manier zorgen wij er voor dat je website opvalt. Tijdens dit design houden wij ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk verliezen wij ook het overzicht van de website niet uit het oog.

De bezoeker zou in één oogopslag moeten zien waar je bedrijf voor staat.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

CMS systemen

Websites die door Eijdems Internet zijn ontwikkeld hebben standaard een CMS systeem. CMS staat voor Content Management Systeem. Door een CMS systeem te gebruiken kan je zelf eenvoudig je website bijwerken. Een CMS training is standaard bij Eijdems Internet.

Wij hebben kennis en ervaring met de volgende CMS systemen:

Joomla
Typo 3
Magento (webshop)
Joomla Virtuemart (webshop)
Joomla Hikashop (webshop)
Wordpress Woo-commerce (webshop)

Hoog opgeleide PHP en ASP.Net programmeurs

Eijdems Internet werkt met hoog opgeleide PHP en ASP.Net programmeurs. Met voor elk probleem een oplossing. Onze programmeurs vinden het een uitdaging om je website of webshop te optimaliseren.

Wij hebben de beschikking over de volgende programmeurs:

Joomla programmeur
Wordpress programmeur
Magento programmeur
Typo 3 programmeur
Virtue mart programmeur
Hikashop programmeur

Wij ontwikkelen je website al vanaf € 1450,- excl. BTW

Professioneel ontwerp
5 pagina’s
Domeinnaam Registratie
E-mailafhandeling
Onbeperkt aantal e-mailadressen
Zoekmachine registratie
Implementatie Google Analytics
1 uur training

Bestaande website updaten

Eijdems Internet kan ook je bestaande website of webshop aanpassen. Denk bijvoorbeeld aan websites in Joomla of WordPress.  Maar ook met Magento, Virtuemart en Woocommerce hebben we zeer veel ervaring.

Wij zouden bijvoorbeeld je bestaande applicatie uit kunnen breiden met extra plugins en componenten. Maar vergeet ook het updaten van je webshop of website niet. Ook al is deze door een ander bedrijf ontwikkeld, wij helpen je  graag verder.

info@eijdems-internet.nlT 077 3030 411
Website maken

Vanaf € 42,50,- excl. BTW uw eigen PHP programmeur!

Het meest gehoorde compliment van onze klanten is dat wij bijna nooit ”nee” verkopen. Wanneer het gaat om technische mogelijkheden is Eijdems Internet de specialist om online betere resultaten te behalen.

Wij ontwerpen en programmeren je website en/of webshop binnen zeer korte tijd via een strakke planning.

Wij staan onder andere bekend om onze uitstekende kwaliteiten wat betreft:

Webdesign
Ontwikkelen van websites
Ontwikkelen van webshops
Verder ontwikkelen van bestaande applicaties (ook wanneer die door een andere partij ontwikkeld is)
Zoekmachine optimalisatie – SEO

Responsive website

Je website of webshop moet er natuurlijk op alle apparaten goed uitzien. Dus niet alleen op je laptop. Maar ook op smartphone, chromebooks, etc.  Daarom wordt het voor designers en webbouwers steeds lastiger om de website overal professioneel optimaal tonen. Dit komt door het gebruik van de hoeveelheid aan verschillende schermen en resoluties.  Daarom is één van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren: responsive designs.

Ook wordt de website geschikt gemaakt voor bediening met je vingers (touchscreens) in plaats van de muis. Zelfs de hoeveelheid tekst en afbeeldingen kunnen verschillen met de “normale” versie. Dit doordat tablets en smartphones over veel kleinere schermen beschikken.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

De meeste websites en webshops hebben we ontwikkeld voor klanten in Limburg en Noord-Brabant. Venray, Venlo, Horst, Tegelen, Overloon, Helmond, Deurne. Maar ook elders in Nederland. Zoals in Edam, Texel, Roosendaal en Amsterdam hebben wij klanten.

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief