Webshop bouwen? Wij ontwikkelen uw webshop al vanaf € 2.450,- excl. BTW

Tegenwoordig schieten webshops als paddenstoelen uit de grond, je kan er bijna niet meer omheen wanneer je op zoek bent naar een product of dienst. Wilt u ook een eigen webshop bouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen u graag al het werk uit handen, van design tot ontwikkeling alles onder één dak.

Eijdems Internet bouwt professionele webshops voor zowel kleine als grote bedrijven op maat. Het platform waarop de webshop wordt gebouwd wordt aangepast aan uw wensen.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Wat kan ik verwachten wanneer Eijdems Internet een webshop bouwt?

Professioneel ontwerp/design van de webshop

Bezoekers  beslissen binnen een aantal tellen of hetgeen wat ze zien is interessant is of niet. Daarom is juist de uitstraling van uw webshop belangrijk. Eijdems Internet zorgt voor een unieke professionele uitstraling van uw webshop waarbij bezoekers in één oogopslag zien wat u te bieden heeft.

Onbeperkt aantal producten en categorieën

In tegenstelling tot veel kant-en-klare platformen zit u bij ons niet vast aan een limiet van producten of categorieën. U kunt zoveel producten en productcategorieën toevoegen als u wil.

Voor elk wat wils

Onze programmeurs zijn niet gebonden aan een vast platform waarop uw webshop moet worden gebouwd.  Magento 2, WordPress Woocommerce, Joomla Virtuemart of andere platformen zijn voor ons niet vreemd. Wij kijken samen met u wat voor u en uw budget de beste oplossing is om uw shop te realiseren.

Responsive webshop

Tegenwoordig gebeurt bijna 80% van het internetverkeer via een mobiele telefoon of tablet. Het is dus van groot belang dat uw product ook mobiel goed getoond wordt. Wij zorgen er voor dat uw webshop op alle apparaten van een professionele uitstraling is voorzien.

Op zoek naar een Magento 2 webshop?

Neem dan eens een kijkje op de website van Magento Services.

Webshop laten maken

Overzichtelijk order- en administratiesysteem

Voor u als beheerder van de webshop is het belangrijk dat u op een eenvoudige manier bestelling kunt beheren, producten kunt toevoegen en teksten kunt aanpassen. De platformen die wij gebruiken zijn overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Juiste gebruikerservaring voor bezoekers

Wat is er vervelender dan op bijvoorbeeld op een mobiele telefoon niet de juiste informatie direct in beeld te hebben? Wij zorgen op ieder apparaat voor de juiste gebruikerservaring zonder poespas. Op een smartphone is het bijvoorbeeld belangrijk om zo snel mogelijk gedetailleerde informatie te krijgen van een product, terwijl op een laptop één en ander aangekleed kan worden met meer sfeer en presentatiemogelijkheden. Samen met u bepalen wij wat er wel en niet getoond moet worden op welk apparaat.

Integratie betaalsystemen in uw webshop

In een webshop kunnen diverse betaalmethoden worden geïmplementeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, acceptgiro etc. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten via uw website kunnen betalen, maar denk ook aan bijvoorbeeld de Belgen (mrcash) of Duitsers (sofortbanking). In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw shop. Wilt u advies over welke partner u het beste kunt gebruiken voor deze betaalmethoden, dan helpen wij u ook hierbij graag op weg.

Online marketing strategie

Wanneer uw webshop klaar is komt de grootste uitdaging: daadwerkelijk omzet genereren. Wij helpen u niet alleen tijdens de bouw van uw webwinkel, maar begeleiden u daarna ook in het bedenken en uitvoeren van een online marketing strategie.

Aan de hand van uw doelstellingen en beschikbare middelen, kunnen we samen met u een online marketing strategie ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Social Media, kortingscodes, zoekmachine optimalisatie en Ad Words.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Training

Wanneer de tijd daar is geven wij u een uitgebreide training hoe u uw webshop kunt beheren. U leert van ons hoe u onder andere  producten en categorieën kunt toevoegen, bestellingen en klanten kunt beheren en teksten kunt aanpassen. Zo kunt u na oplevering direct aan de slag.

Google Analytics

Door de standaard implementatie van Google Analytics kunt u ten allen tijden bijhouden hoe vaak uw webshop wordt bezocht, via welke kanalen (bijvoorbeeld Google, rechtstreeks of anders) bezoekers binnenkomen en wat interessante pagina’s zijn. Hierop kunt u inspelen met diverse acties en uw webshop interessanter maken voor de bezoekers.

Zoekmachine registratie

Hoe weet Google uw webshop te vinden wanneer deze online staat? Hij is immers nieuw.

Wanneer het moment daar is dat wij uw nieuwe webshop live zetten bieden wij hem daarna op de juiste manier aan bij Google. Op deze manier maken wij het mogelijk dat Google binnen korte tijd ook uw winkel afstruint om te zien wat u te bieden heeft en u een plekje in de ranking van Google kan bezorgen.

Alles onder één dak

Iedere website of webshop heeft een naam nodig en een plekje in de digitale wereld. Eijdems Internet kan daarom ook zorg dragen voor het registreren van uw domeinnaam en het hosten van uw online webwinkel. Door dit allemaal onder één dak onder te brengen bent u ook maar afhankelijk van één partij en kan er nooit met een beschuldigende vinger worden gewezen wanneer er problemen dreigen te ontstaan.

Lees meer over de hosting van je website

Onbeperkt aantal E-mailadressen

Niets is vervelender voor een bezoeker dat wanneer hij of zij vragen heeft over een product maar deze niet kan stellen. Wanneer u uw webshop host bij Eijdems Internet kunt u zo veel E-mailadressen aanmaken/aanvragen als u wilt. Denk bijvoorbeeld aan een apart E-mailadres voor de klantenservice (klantenservice@winkel.nl) of een algemeen E-mailadres (info@winkel.nl).

Onderhoud webshop

Zo, mijn winkel is opgeleverd, ik ben klaar voor de toekomst en hoef er niet meer naar om te kijken. Niets is minder waar. Iedere webwinkel en website moet periodiek worden ge-update om beveiligingslekken tegen te gaan. Hiervoor kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden.

Dit onderhoudscontract zorgt er voor dat uw platform maandelijks wordt ge-update met de laatste beveiligingspatches. Op deze manier komt u nooit voor onaangename verassingen te staan dat bijvoorbeeld uw webshop wordt gehackt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief