Aanpassen van een bestaande webshop? Ook daar schrikken wij niet van terug.

Het kan natuurlijk zo maar zo zijn dat u al in het bezit bent van een bestaande webshop die niet door Eijdems Internet is ontwikkeld. Dat is natuurlijk jammer, maar geen ramp. Wij kunnen ook bestaande webshops aanpassen, verder ontwikkelen en/of onderhoud plegen.

Maar… voordat wij gaan werken aan een bestaande webshop, willen wij eerst zeker zijn dat de webshop stabiel ontwikkeld is. We testen bijvoorbeeld of een nieuwe update uitgevoerd kan worden zonder dat er in de webshop problemen ontstaan.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Hoe gaan wij te werk?

Verstrekken gegevens

Het belangrijkste voor het maken van aanpassingen aan bestaande applicaties is de verstrekking van de benodigde inloggegevens. Zonder deze gegevens kunnen wij namelijk geen juiste inschatting maken van de benodigde tijd voor het aanpassen van de webshop/website.

Uw inloggegevens worden hoogst vertrouwelijk behandeld. Bovendien raden wij klanten aan om wachtwoorden regelmatig te wijzigen om de veiligheid te verhogen.

Inventarisatie

Voordat we een prijsopgave doen voor het aanpassen van de webshop /website inventariseren wij altijd eerst goed hoe de webshop is opgebouwd, welke componenten zijn gebruikt.

Na deze inventarisatie zullen we ook aanbevelingen doen ten aanzien van veiligheids, updates en zoekmachine-optimalisatie.

Prijsopgave

Natuurlijk wilt u weten wat het aanpassen van uw webshop / website gaat kosten. Wij geven u van te voren altijd een prijsindicatie voor de aanpassingen die gemaakt dienen te worden.

Omdat niet iedere webshop door ons is gebouwd, en er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden, kan het zo maar zijn dat we tijdens het aanpassen van uw webshop tegen problemen oplopen die we van te voren niet hadden voorzien. Mocht dit zo zijn, dan kijken we in overleg met u wat de beste en goedkoopste oplossing is.

Op zoek naar een Magento 2 webshop?

Neem dan eens een kijkje op onze website van Magento Services.

Aanpassen webshop

Nooit werken in een live webshop!

Aangezien uw online business gewoon door moet draaien, zullen wij nooit werken in een live webshop. Voordat wij een webshop aanpassen wordt er altijd eerst een mirror (kopie van de webshop die live staat) gemaakt op onze testserver zodat de bezoekers van uw webshop niets merken van de veranderingen.

Na het maken van de mirror kunnen wij ongestoord onze gang gaan en de aanpassingen maken die zijn afgesproken.

Testen, testen en nog eens testen

Wanneer de afgesproken aanpassingen klaar staan in de testomgeving, is het zaak alles grondig te testen. Daarom noemen we het ook: ”de testomgeving”.

Wij testen de algehele werking van de webshop om te kijken of de aanpassingen die gemaakt zijn geen invloed hebben op bijvoorbeeld het bestelproces en de afwikkeling daarvan.

Wanneer wij zeker weten dat alles werkt geven wij u een seintje en kunt u op de testomgeving ook gaan testen.

Omzetten naar live

Wanneer u klaar bent met testen en tevreden bent met het resultaat,  is het zaak om de aanpassingen live te zetten. Wij plaatsen alleen het gedeelte live waar de aanpassingen zijn gemaakt. Het mag namelijk niet gebeuren dat u ineens twee weken terug in de tijd gaat en orders van afgelopen tijd kwijt bent!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief