Loading...

Zoekresultaten binnen milliseconden

De zoekfunctie van Sooqr zorgt ervoor dat de zoekresultaten binnen milliseconden op uw scherm verschijnen. Hierdoor blijft de bezoeker gefocust. De zoekfunctie Sooqr zorgt voor een conversieperformance van wel 400% en 25% hogere aankoopwaarde per order. Sooqr toont binnen milliseconden de meest relevante zoekresultaten voor die specifieke bezoeker.

De Sooqr zoekfunctie werkt door middel van een autofill waarbij u in een dashboard zelf kunt instellen hoe u uw uw bezoekers wilt sturen binnen uw webshop.

Zoeken op synoniemen

Binnen de zoekfunctie van Sooqr is het mogelijk om diverse synoniemen aan te geven per zoekopdracht. Denk bijvoorbeeld eens aan het woord: accu. Uw accu’s worden ook getoond wanneer de bezoeker zoeken op: Akku, acu of aku.

Ook synoniemen zoals batterij of accumulator worden door Sooqr naar uw accu’s geleid.

Belangrijkste functie van Sooqr is dat bezoekers het product wat ze zoeken, snel vinden. Dan zal uw klant ook een volgende keer kiezen voor uw webshop.

Volledige integreerbaar binnen uw webshop of website

Eijdems Internet is partner van Sooqr en helpt u bij de integratie van deze unieke zoekfunctie. De zoekfunctie ontworpen om eenvoudig te integreren ongeacht het platform waarop uw webshop draait. Of het nu Magento, Woorcommerce of een ander platform is, bijna alles is mogelijk.

Integratie van Sooqr in uw Magento 2 of Woocommerce webshop houdt onder ander in dat de zoekfunctie in de stijl van uw website geïmplementeerd wordt. Sooqr vormt één geheel met uw webshop.

Producten boosten, zorg zelf voor de volgorde van de zoekresultaten

Sooqr maakt het mogelijk om de volgorde van de zoekresultaten zelf te beheren. Stel, u verkoopt twee product, één daarvan is eigen fabricaat, het ander wordt ingekocht. Natuurlijk is het dan voor u aantrekkelijker om uw eigen product te verkopen gezien de winstmarge. Binnen Sooqr kunt u ervoor zorgen dat bijvoorbeeld uw eigen producten hoger getoond worden in de zoekresultaten dan de ingekochte producten. U bepaalt zelf welke producten u om welke reden dan ook een “boost” geeft.

Aanbevolen producten via Sooqr

Behalve een zoekfunctie heeft Sooqr nog veel meer mogelijkheden. Eén daarvan zijn de aanbevolen producten. Sooqr heeft de mogelijkheid om gerelateerde producten automatisch te tonen op basis van de producten die worden bezocht. Dit gebeurt op basis van vooraf geselecteerde attributen. Zo geeft u de bezoeker een nog betere gebruikerservaring in uw webshop.

Bent u niet bekend met technische taal als ”attributen”? Geen nood, met Eijdems Internet heeft u een partner die werk uit handen neemt.

Vragen over Sooqr?

Heeft u vragen over de zoekfunctie Sooqr of de integratie hiervan? Neem dan contact met ons, wij helpen u graag verder.

T. 077 3030 411
E. info@eijdems-internet.nl