Social Media, een krachtige online marketing tool!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een account op één van de diverse Social Media kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Facebook, Linkedin, Twitter of Instagram. Wat is er dan niet handiger om deze kanalen te gebruiken voor het promoten van uw bedrijf of product?

Op verschillende manieren kunt u gebruik maken van deze social media kanalen door het delen van informatie over uw product of dienst. Het tonen van productfoto’s op Instagram tot het laten zien van aanbiedingen op Facebook.

Hoe actiever u bent, hoe beter uw online marketing zal worden opgepikt door Google. Hierdoor komt u zeker hoger in de zoekmachine-ranking.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Social Media workshop facebook bedrijfspagina

Als ondernemer, directeur of accountmanager bent u altijd op zoek naar manieren om uw omzet te vergroten, nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat Social Media hiervoor een schatkist aan – meestal gratis – mogelijkheden biedt. Social Media stellen u in staat om uw naamsbekendheid te vergroten, uw imago te verbeteren en uw klanten aan u te binden.

Zakelijk Social Media

Het probleem is dat veel ondernemers niet weten hoe ze dit nu aan moeten pakken…
Herkent u dit? Eijdems Internet beschikt over de sleutel waarmee ook u de schatkist van de Social Media kunt openen!

Wanneer u de behoefte heeft aan een introductie in de wereld van de Social Media, kan Eijdems Internet zorgen voor een innoverende workshop die inzicht, kennis en inspiratie geeft. Na deze workshop hebben u en uw medewerkers inzicht in de mogelijkheden van van bijvoorbeeld Facebook en zijn ze in staat om zelfstandig online actief te zijn voor uw bedrijf.

Een handige handleiding hoe de het Facebook platforms gebruiken maakt deel uit van deze workshop.

Roel Jansen is de aangewezen persoon binnen Eijdems Internet om u te begeleiden in de wereld van Facebook.

Wij ontwerpen en ontwikkelen uw Facebookpagina al vanaf € 150,- excl. BTW zodat u daarna alleen nog maar berichten hoeft te plaatsen.

Facebook bedrijfspagina

De tijd die mensen gemiddeld doorbrengen op de sociale netwerken is sinds 2006 gestegen van 2,7 uur naar 6,9 uur per maand. Voor veel mensen onder ons is het geen verrassing dat Facebook de marktleider is op het gebied van de sociale netwerken.

De social media platformen zijn een ideale omgeving om uw bedrijf of organisatie op een snelle manier onder een zo groot mogelijk groep personen te promoten. U kunt eenvoudig afbeeldingen en video’s delen, discussies starten met uw volgers, producten promoten en ga zo maar door.

 

Wanneer Eijdems Internet een website of webshop voor u bouwt, ontwikkelen wij gratis een Facebook bedrijfspagina voor u!

Opzetten zakelijk Twitteraccount

Wij helpen u graag bij het opzetten van een zakelijk Twitteraccount. Uw Twitterprofiel wordt dan herkenbaar doordat wij de huisstijl van uw bedrijf in Twitter implementeren. Ook zorgen wij er voor dat u goed vindbaar bent via Twitter door uw profiel te optimaliseren met verschillende trefwoorden uit uw branche.

Na het opzetten van uw zakelijk Twitteraccount geven wij u uitgebreide instructies hoe uw pagina te beheren en up-to-date te houden.

Inrichten Twitteraccount voor bedrijven € 76,50 excl. BTW

Twitter biedt voor de zakelijke gebruiker een hoop unieke mogelijkheden. Of u nu beschikt over een klein, midden of grootbedrijf, voor iedereen is een Twitteraccount aan te raden.

Door op de juiste manier gebruik te maken van Twitter kunt u bijvoorbeeld:

  • Uw producten promoten
  • Een klantennetwerk opbouwen en onderhouden
  • De concurrentie volgen

Wat belangrijk is bij het aanmaken van een Twitteraccount is de inrichting van uw profiel. Dit is namelijk het visitekaartje voor iedereen die u via Twitter bezoekt. Daar vertelt u wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief