Loading...

Wij zorgen dat uw nieuwe website ook daadwerkelijk omzet genereert!

Wij veel aandacht aan het design. Maar om een goed design te kunnen maken, moeten we ons eerst inleven in uw bedrijf. Dit betekent dat wij tijd nemen om uw bedrijf te leren kennen. Uw doelstellingen en toekomstvisie zijn belangrijk om de website zo te bouwen dat deze uw missie en visie ondersteunt.

Professionele uitstraling

Om een mooie en goede website te kunnen ontwikkelen, is goede content belangrijk: met sterke teksten en professionele foto’s krijgt de website een professionele uitstraling. De indruk die bezoekers van uw website hebben, heeft zijn weerslag in hun kijk naar uw bedrijf.

Eenvoudig te beheren

De structuur van de website is minder belangrijk omdat deze structuur in WordPress gemakkelijk aan te maken en aan te passen is. Ook wanneer de website online is. WordPress is een CMS (Content Managment Systeem) dat ontwikkeld is om controle over het bewerken van de website zo eenvoudig mogelijk te maken.

Benieuwd wat Eijdems Internet voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons:

Bel 077 3030411 of mail naar info@eijdems-internet.nl

WordPress is het meest gebruikte CMS systeem te wereld. In 2020 had WordPress een aandeel van 43% in de CMS toepassingen.

Eijdems Internet werkt graag met WordPress om de volgende redenen:

 • Lage maandelijkse kosten
  De kosten voor hosting zijn relatief laag omdat WordPress niet zo’n hoge eisen stelt aan de server. Maar ook de onderhoudskosten zijn te overzien.
 • Veel plug-ins en thema’s
  De basisversie van WordPress kan uitgebreid worden met extra functies. Er zijn ongeveer 60.000 functies beschikbaar. WordPress noemt het ”plugins”. Veel van deze plugins zijn gratis. Maar voor meer geavanceerde plugins moet betaald worden. De kosten vallen echter meestal mee en wegen zeker niet op tegen het helemaal zelf programmeren.Een bekende plugin is WooCommerce waarmee de website een complete E-commerce functie erbij krijgt en een prima werkende webshop wordt.De WordPress programmeurs van Eijdems Internet kunnen plugins wel aanpassen zodat ze aansluiten bij de exacte vraag van onze klant.
 • SEO vriendelijk
  Eijdems Internet levert WordPress altijd op met de YOAST-seo  plugin. Hiermee kunt u als klant zelf al heel veel instellen om beter gevonden te worden.
 • Grote WordPress community
  Doordat WordPress zoveel gebruikt wordt, is het voor veel ontwikkelaars interessant om nieuwe plugins te ontwikkelen en oplossingen te bedenken en ontwikkelen.

WELKE WEBSITES WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Sociale kaart gemeente toegankelijkheid wordpress

SOCIALE KAART MEIERIJSTAD

De Natuurweide Wordpress website

DE NATUURWEIDE

Fysiotherapie Wordpress website

FYSIOTHERAPIE ZWIERS

Onderhoudscontract wordpress website

WordPress by Eijdems Internet is een (gratis) open source CMS systeem dat voortdurend doorontwikkeld wordt.
Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, nemen wij uw website maandelijks onder de loep.

We checken de website op veiligheid, updates en serverprestaties. We testen regelmatig de formulieren op de website zodat we zeker weten dat u reacties vanuit de website in goede orde ontvangt.
Maar ook attenderen we u erop wanneer er bijvoorbeeld verouderde nieuwsberichten getoond worden en de website niet meer actueel overkomt. Kortom, we voelen ons medeverantwoordelijk voor uw succes!

Wordpress Woocommerce webshop

De WordPress WooCommerce webshop is voor veel bedrijven meer dan voldoende voor een goede webshop.

Alle elementen die nodig zijn voor een succesvolle webshop zijn voorhanden. Denk hierbij aan betalingssystemen (bijvoorbeeld: MultiSafePay, Mollie, Pay, etc.), verzendmethoden (bijv. PostNL, DHL, Sendcloud, etc.), samengestelde producten, downloadbare producten, klantbeheer, voorraadbeheer.

We bekijken met de klant hoe de E-commerce strategie er nu en in de toekomst uit moet zien. Voor grotere webshops adviseren we Magento 2.

BEKIJK ALLE BLOGS