Loading...

Project-team opschalen

Wanneer een project vraagt om specifieke deskundigheid, dan kunnen we putten uit een groot arsenaal van specialisten die in een project bepaalde taken binnen een bepaalde tijd uitvoeren.

Een voorbeeld: in een E-commerce project moet er data gescraped worden om de webshop snel te kunnen vullen. Dan wordt Victor als scraping specialist ingeschakeld om deze klus op zich te nemen. Ondertussen werken de andere programmeur door aan het ontwikkelen van de webshop.

Aansluiten betekent luisteren en terugkoppelen

Onze kracht is om aan te sluiten bij het verhaal van de klant. Dit het liefste op een proactieve manier. Samen bedenken wat het beste is voor uw product om zo de mooiste projecten te lanceren.

Over ons-team-Eijdems Internet

Multi project management

Gestructureerd werken is geen optie maar een must. Ons Zoho Projectmanagementsysteem zorgt ervoor dat we overzicht hebben en houden over onze projecten. Overzicht hebben zorgt voor rust en evenwicht in ons bedrijf terwijl er toch hard gewerkt wordt.

Ons streven is om onvoorspelbare incidenten tot een minimum te beperken. Incidenten zorgen voor onbalans bij u als klant en in onze planning. Wij houden qua planning wel rekening met incidenten omdat incidenten in onze branche niet volledig te voorkomen zijn. Wij zijn voorbereid op onvoorziene gebeurtenissen en hebben een aantal zaken goed geregeld om incidenten het hoofd te bieden:

  • Gedegen backup beheer en goede restore faciliteiten;
  • Servers met overcapaciteit en 7 x 24 uur server-support;
  • Bijhouden van technische documentatie waardoor de oorzaak en oplossing van incidenten sneller gevonden worden.

BEKIJK ALLE BLOGS