Werkwijze

DOE HET LEKKER ZELF

INDIASE PROGRAMMEURS | ENGELSE TAAL

Onze Indiase programmeurs spreken Engels. Eijdems Internet werkt al jaren met de programmeurs samen. Door deze samenwerking kennen ze al aardig wat Nederlandse woorden. Engels is de standaard programmeertaal. Voor onze programmeurs dus hun native taal. Ook opmerkingen in code, namen van variabelen en technische documentatie wordt in de Engelse taal geschreven. Dit heeft als voordeel dat de code over de hele wereld uitwisselbaar is.

DIRECT CONTACT MET INDIASE OUTSOURCING PROGRAMMEURS

U kant ook direct contact met de Indiase programmeurs hebben via bijvoorbeeld Skype. Ook hebben we regelmatig conference-calls met India. Waarbij we gezamenlijk het project doornemen. Met u als klant, Eijdems Internet en de Indiase programmeurs. We hebben gedurende de looptijd van het project minstens één keer per week met ucontact/overleg. Natuurlijk alleen wanneer u dit op prijs stelt.

PROJECTMANAGEMENT SYSTEEM EN OUTSOURCING

Eijdems Internet werkt met een vaste kerngroep van 11 Indiase outsourcing programmeurs. Deze programmeurs zijn allemaal minimaal HBO+ geschoold zijn. Ook hebben ze ervaring met de wijze waarop Nederlandse bedrijven werken.

Wij werken met het projectmanagementsysteem ‘ZOHO’. Dit is een web-based programma dat nagenoeg geen uitleg behoeft. Hierin beschrijven de programmeurs wat ze aan het doen zijn en wat de progressie van taken is.

Projectdocumenten worden in ZOHO geüpload zodat iedereen die met het project te maken heeft, dezelfde documenten hanteert.

MILESTONES EN TAKEN

In een projectmanagementsysteem werken wij met zogenaamde “Milestones” waaraan taken gekoppeld zijn. Die milestones en taken worden voorzien van tijdlijnen. Dit is de reden dat het project ook op tijd gemanaged kan worden.

In vrijwel ieder project hebben we te maken met bijzondere omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen en problemen die niet te voorzien waren. Ook zulke zaken beschrijven wij in het projectmanagementsysteem. U weet dan precies hoe en waarom iets anders loopt dan vooraf gepland.