Outsourcing programmeurs

HBO+ NIVEAU PROGRAMMEURS

OUTSOURCING PROGRAMMEURS. PHP, HTML, JAVASCRIPT, AJAX, ASP.NET, C#

Werken met buitenlandse programmeurs dwingt je nog eens extra om het project goed te beschrijven. Op deze manier kan er in één keer goed geprogrammeerd worden. Dit levert vrijwel altijd financieel voordeel op. Ook verkort dit de ontwikkelingstijd van een applicatie.

LOPENDE PROJECTEN

Ook lopende projecten of reeds afgeronde projecten kunnen onze programmeurs oppakken. Bijvoorbeeld wanneer een project in een hogere versnelling gezet moet worden. Dan kunnen een aantal extra programmeurs goed van pas komen. Deze programmeurs kunnen ook aansluiten bij een bestaand ontwikkelingsteam.

PROJECTMANAGEMENT BIJ OUTSOURCING

Onze ervaring leert dat projecten sneller afgerond kunnen worden wanneer het projectmanagement aan ons wordt overgelaten. Door de snelle ontwikkeltijd is het project dus ook vaak goedkoper.
Projectmanagement in combinatie met outsourcing vereist namelijk specifieke kennis en ervaring.

Eijdems Internet zorgt voor een online project managementsysteem (ZOHO). Daarin wordt het project uitgewerkt. Ook kan projectdocumentatie geplaatst worden. Door het gebruik van Zoho kunt u ook de voortgang van milestones en taken volgen.

Communicatie met de programmeurs verloopt meestal via Eijdems Internet. Wilt u liever zelf rechtstreeks, ook dat kan. Dan is Skype een prima tool om snel zaken te bespreken.

ALTIJD BESCHIKBAAR

In Nederland is er een groot tekort aan ervaren en hoogopgeleide programmeurs. Toch hoeft uw project geen uitstel of vertraging op te lopen. Eijdems Internet biedt continu programmeurs via outsourcing.

APPLICATIE UITBREIDEN OF OPTIMALISEREN

Is er een uitbreiding of optimalisatie nodig aan een bestaande applicatie? Dan kunnen onze programmeurs waardevol zijn. Dit door tegen lage kosten de applicatie uit te breiden. Bijvoorbeeld met extra features of verbeteringen.

Heeft u geen gedegen technische documentatie voorhanden? Ook dan kunnen onze programmeurs ervoor zorgen dat er een structuuranalyse gemaakt wordt. Hierdoor is uw applicatie veel beter geborgd in te toekomst.

VOORDELEN OUTSOURCING BIJ EIJDEMS INTERNET

 • Geen investering in computers, werkplekken of verzekeringen;
 • Betaal uitsluitend de gemaakte uren;
 • Onze programmeurs maken deel uit van een grotere organisatie. Op het moment dat er (tijdelijk) specifieke programmeerkennis gevraagd wordt is deze dan ook altijd voorhanden;
 • Gratis beschikking tot een online projectmanagementsysteem;
 • Geen kosten om personeel te werven;
 • Besparing op jaarbasis ongeveer € 15.500,- (ca. 25%) per programmeur,

ERVARING MET COMPLEXE SYSTEMEN

Wij hebben volop ervaring met het ontwikkelen van complexe systemen. Aan het eind van het project leveren wij altijd een technische documentatie. Dit inclusief een guideline en een testrapport.

Onze programmeurs werken in de volgende programmeertalen: ASP.Net, SQL Server, C#, Ajax, C++, XML, VB.NET, PHP.

SENIOR PROGRAMMEURS

Een senior programmeur heeft meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe applicaties.

JUNIOR PROGRAMMEURS

Een junior programmeur heeft minimaal 3 jaar werkervaring. Door de mindere jaren evaring wordt hij/zij altijd begeleid door een senior programmeur.

OUTSOURCING PROJECTEN DOOR ONS ONTWIKKELD:

 • Software voor de overheid in het kader van de participatiewet. Talent Verplicht!;
 • Plannings-software voor een uitzendorganisatie;
 • Meldingen- en retouren applicatie. Inclusief directe koppeling met ERP-software;
 • Software voor fietsverhuur: Bike-rent applicatie;
 • Magento 2 webshops.