Loading...

Outsourcing programmeurs. PHP, HTML, JAVASCRIPT, AJAX, ASP.NET, C#

Wij hebben volop ervaring met het ontwikkelen van complexe systemen. Aan het eind van het project leveren wij altijd een technische documentatie. Dit inclusief een guideline en een testrapport.

Onze programmeurs werken in de volgende programmeertalen: ASP.Net, SQL Server, C#, Ajax, C++, XML, VB.NET, PHP.

Wij werken met een vaste kengroep van 11 outsourcing programmeurs. Deze programmeurs zijn allemaal minimaal HBO+ geschoold en hebben ervaring met de wijze waarop Nederlandse bedrijven werken.

Senior programmeurs
Een senior programmeur heeft meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van complexe applicaties.

Junior programmeurs
Een junior programmeur heeft minimaal 3 jaar werkervaring. Door de mindere jaren ervaring wordt hij/zij altijd begeleid door een senior programmeur. Zodoende wordt altijd de kwaliteit van uw project of taak gewaarborgd. 

Voordelen van outsourcing bij Eijdems Internet

  • Geen investering in computers, werkplekken of verzekeringen;
  • Betaal uitsluitend de gemaakte uren;
  • Onze programmeurs maken deel uit van een grotere organisatie. Op het moment dat er (tijdelijk) specifieke programmeerkennis gevraagd wordt is deze dan ook altijd voorhanden;
  • Gratis beschikking tot een online projectmanagementsysteem;
  • Geen kosten om personeel te werven.

Applicatie uitbreiden of optimaliseren

Is er een uitbreiding of optimalisatie nodig aan een bestaande applicatie? Dan kunnen onze programmeurs waardevol zijn. Dit door tegen lage kosten de applicatie uit te breiden. Bijvoorbeeld met extra features of verbeteringen.

Heeft u geen gedegen technische documentatie voorhanden? Ook dan kunnen onze programmeurs ervoor zorgen dat er een structuuranalyse gemaakt wordt. Hierdoor is uw applicatie veel beter geborgd in te toekomst.

Altijd een programmeur beschikbaar

In Nederland is er een groot tekort aan ervaren en hoogopgeleide programmeurs. Toch hoeft uw project geen uitstel of vertraging op te lopen. Eijdems Internet biedt continu programmeurs via outsourcing.