Loading...

Uniek design van uw webshop of website

Een website of webshop ontwikkelen begint altijd bij het ontwerp. Zonder een goede bouwtekening, zal er ook geen goed huis gebouwd kunnen worden.

Homepage design

Bij het ontwerp van uw website of webshop beginnen we altijd bij de homepage die de verdere uitstraling van uw webshop of website zal bepalen. Bezoekers moeten in één oogopslag duidelijk hebben wat uw bedrijf te bieden heeft en prikkelen om verder te kijken en te lezen.

We betrekken in deze fase ook de programmeur en de online marketeer om te beoordelen of het ontwerp ook technisch te realiseren is en er geen belemmerende factoren in het ontwerp zitten die de conversie omlaag halen.

Ontwerpen die wij maken zijn altijd uniek en op maat gemaakt.

Responsive design

In deze ontwerpfase nemen we meteen al het responsive/mobiele design mee. Het is belangrijk dat de website of webshop ook op een smartphone of tablet optimaal te gebruiken is.

Design achterliggende pagina's

Na het vaststellen van het design voor de homepage gaan we aan de slag met de onderliggende pagina’s zoals de categoriepagina, de productpagina, checkout en de statische pagina’s.

Contact opnemen? Vul onderstaand formulier in.

2D/3D animaties

2D of 3D animaties worden ingezet om bijvoorbeeld de kwaliteit, toepassing of werking van een product of dienst uit te leggen. Met  een  2D of 3D animatie krijgt uw bezoeker in ca. 1,5 minuut een goed beeld van uw product of dienst.

Wij bouwen maatwerk 2D en 3D animaties die begrijpelijk en grafisch aantrekkelijk zijn. Ook een voice over kunnen we aanbieden in 80 talen.

Product animatie 2D en 3D
3d visualisatie rendering woningbouw

3D Projectvisualisatie

3D animaties onderscheiden zich van 2D animaties door diepte in de beelden. De bezoeker kan dan om de voorwerpen heen draaien alsof hij er zelf tussen staat. Doordat het realistischer is, wordt de aandacht van de bezoeker getrokken en vastgehouden.

3D product visualisatie
Door de eindeloze aanpassingsmogelijkheden en creativiteit die animatie biedt, kunt u elk verhaal of boodschap tot leven brengen. In tegenstelling tot live action hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van grote, uitgebreide decors of speciale effecten.