Magento, Ski Outlet Venray

Ski-outlet-venray.nl bevat het meest uitgebreide ski assortiment van Nederland. Door de sterk concurrerende prijzen een webshop die iedere ski liefhebber gezien moet hebben.

Ervaar het gebruikersgemak

De webshop van ski-outlet-venray is ontwikkeld in een responsive Magento omgeving. Doordat hij op deze manier is ontwikkeld komt de website op welk apparaat dan ook goed tot zijn recht. Of hij nu bekeken wordt op een laptop, tablet of mobieletelfoon, overal ervaart u hetzelfde gebruikersgemak.

De productpagina’s bevatten uitgebreide informatie en afbeeldingen zodat u als bezoeker precies weet welke ski u als beginnende of ervaren skiër het beste kunt gebruiken.

Uniek aan deze Magento webshop is dat u zowel de lengte van uw ski’s als de prijsklasse kunt filteren door middel van een slider. Waar andere Magentoshops gebruik maken van één slider, hebben wij het mogelijk gemaakt om op de categoriepagina’s twee sliders te genereren. Op deze manier filtert u heel eenvoudig door de categoriën heen op zoek naar de ski’s die u zoekt.

Nieuwsgierig?

Bezoek Ski Outlet VenrayTERUG NAAR ONS WERK