Magento, Huislijn kantoormeubelen

Huislijn kantoormeubelen, een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Combineer dit met een functioneel-praktisch en stijlvoldesign, en u bent verzekert van een professioneel ingericht kantoor.

Magento multistore

Huislijnkantoormeubelen.nl is ontwikkkelt in een Magento multistore omgeving. In deze Magento multistore bevinden zich meer dan 60 dealerwebsites die allemaal beheerbaar zijn vanuit hetzelfde admingedeelte. Iedere dealer heeft zo zijn eigen website die Huislijn Kantoormeubelen beheert.

Deze Magento webshop wordt op dit moment alleen gebruikt voor informatievoorziening, er is dus geen bestelproces. De keuze voor Magento is gemaakt in verband met het eenvoudig aanmaken en beheren van de multistores voor de dealers.

De webshop maakt gebruik van een zogenaamde “Back to top” functionaliteit. Deze functionaliteit wordt vooral gebruikt bij het gebruik op tablets en mobiele telefoons. Met één druk op dit icoontje scrollt de pagina automatisch naar boven.

Een apart downloadgedeelte zorgt er voor dat dealers en klanten eenvoudig productafbeeldingen kunnen downloaden. Ook kan men op iedere productpagina een prijslijst en specificaties downloaden van het betreffende product.

Nieuwsgierig?

Bezoek Huislijn kantoormeubelenTERUG NAAR ONS WERK