Magento 2 Webshop, HD Gereedschap

HD-TOOLS is opgericht in 2007 en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende internet winkels in Nederland voor de verkoop van professioneel gereedschap. HD-TOOLS ontleent zijn naam aan de initialen van de oprichter, maar HD-Tools staat ook voor Heavy Duty Tools, High Durability Tools en High Demand Tools.

Magento 2 en Google ranking

De gestage groei van E-commerce van de afgelopen jaren zet in 2018 onverminderd voort. Deze gestage groei komt onder andere doordat de kwaliteit en de techniek van webshops flink verbeterd is. Zo zal de mobiele gebruikerservaring van een webshop optimaal moeten zijn. Er bestaan namelijk geen ”mobiele gebruikers” en ”desktop gebruikers” meer… we zijn beiden gelijk.

Door het op de juiste wijze inrichtingen van de Magento 2 webshop worden er binnen Google goede resultaten bereikt. Denk hierbij aan vermeldingen op de eerste pagina binnen Google. Deze resultaten worden op een natuurlijke manier bereikt zonder inzet van Google Adwords. Dus, zo min mogelijk kosten, een zo goed mogelijk resultaat.

Nieuwsgierig?

Bezoek HD-GereedschapTERUG NAAR ONS WERK