Wordpress, ELC Limburg

Bouwen aan een netwerk én aan de toekomst = samen bouwen aan een nóg sterker logistiek Limburg. Als overlegplatform voor partijen die betrokken zijn bij de Limburgse logistiek, versterken, promoten en vertegenwoordigt ELC Limburg de sector.

Als een echte duizendpoot zijn ze betrokken bij projecten van verschillende aard, als het maar met logistiek te maken heeft.

Boordevool nieuws

De website van ELC Limburg wordt vooral gebruikt als informatie en nieuws platform voor haar leden. Door middel van nieuwsitems en uitgelichte items op de homepage krijgt belangrijke content een prominente plek op de homepage.

De leden die aangesloten zijn worden op twee plaatsen op de website getoond. Door middel van een logoslider op de homepage en door middel van en eigen leden pagina waar de logo’s allemaal door linken naar de websites van de leden.

ELC Limburg maakt gebruik van het nieuwsbriefsysteem van Mailchimp. Om de gebruikers de mogelijkheid te geven om deze nieuwsbrieven altijd terug te lezen is er een nieuwsbriefarchief ingebouwd dat gekoppeld is met Mailchimp. Zo worden automatisch de nieuwste nieuwsbrieven toegevoegd aan het archief.

Nieuwsgierig?

Bezoek ELC LimburgTERUG NAAR ONS WERK