Ons werk – Websites

VENRAYS ONDERNEMERS PLATFORM

Deze website is een gezamenlijke website van het Venrays Ondernemers Platform waar ruim tien ondernemingsverenigingen uit de regio Venray en Wanssum zijn ondergebracht.

De gezamenlijke ondernemingen zorgen ook jaarlijks voor het Nieuwjaarsevenement in de Schouwburg van Venray waar de Venrayse Ondernemers Prijzen uitgereikt worden aan de ondernemer van het jaar.

ONDERNEMEND VENLO

Ondernemend Venlo (O.V.) behartigt de belangen van alle ondernemers die gevestigd zijn op één van de 19 bedrijventerreinen in de gemeente Venlo.

Ze vertegenwoordigen daarmee 1256 bedrijven met circa 40.000 werknemers. De lokale belangen worden behartigd door onze vier afdelingen; Tradeport, Noorderpoort, Spikweien en Trade Port Zuid.

Daarnaast organiseren ze regelmatig bijeenkomsten waar kennis gedeeld wordt en ondernemers kunnen netwerken.

ELC LIMBURG

Bouwen aan een netwerk én aan de toekomst = samen bouwen aan een nóg sterker logistiek Limburg. Als overlegplatform voor partijen die betrokken zijn bij de Limburgse logistiek, versterken, promoten en vertegenwoordigt ELC Limburg de sector.

Als een echte duizendpoot zijn ze betrokken bij projecten van verschillende aard, als het maar met logistiek te maken heeft.

RESTAURANT DE BEEJEKURF

Bij restaurant de Beejekurf kunt u onbezorgd genieten van al het fraais dat het team u voorschoteld. Ze nemen u vol passie en trots mee op reis door een culinaire wereld.

Op het moment dat u binnenstapt maakt u kennis met het team. Een team dat u met passie en trots meeneemt in het verhaal achter de gerechten en wijnen.

Een middag of avond onbezorgd genieten!

BUSINESS VISION VENRAY

Business Vision Venray is een toegankelijk platform voor ondernemers met een vestiging in en rondom Venray. Zo’n 5 tot 7 keren per jaar ontmoeten de ondernemers elkaar tijdens inspirerende, sportieve of feestelijke bijeenkomsten.

Er heerst een veilig klimaat waar je als ondernemer de gelegenheid hebt om je persoonlijke kennis uit te breiden, mede-ondernemers beter te leren kennen en je je zakelijke relaties kunt verdiepen.