Ons werk – Webshops

MAGENTO | OUTDOOR GEAR
ONLINE JACHTKLEDING

Outdoor Gear is de specialist bij uitstek wanneer het gaat om jacht- en buitenkleding. Met het eigen merk Hallyard bieden ze kleding van de hoogste kwaliteit. Binnen de wereld van de jacht is het merk Hallyard ondertussen uitgegroeid tot een internationaal succesvol merk. Outdoor Gear levert aan de grootste Europese jachtwinkels maar ook daarbuiten.

MAGENTO | CURTAIN COMPANY
BESTEL UW GORDIJNEN ONLINE

Bestel uw maatwerk gordijnen éénvoudig online via de webshop van Curtain Company. Door middel van een uitgebreide calculatiemodule kunt u desgewenst ieder gordijn op maat bestellen. Denk hierbij onder andere aan de hoogte, verdeling of de afwerking.

Een gratis proefstaal bestellen van een gordijn? Ook dat is geen probleem. Binnen no-time heeft u uw proefstaal besteld. Kortom, gemak dient de mens.

MAGENTO | A&M MACHINERY
MAGENTO MULTISHOP

A&M Machinery importeert en exporteert landbouwmachines over de hele wereld. Alle machines worden door A&M Machinery voorzien van een gronding schoonmaak en technische controle voordat ze verscheept worden.

Voor de Amerikaanse tak hebben wij éénzelfde soort webshop ontwikkeld binnen hetzelfde admin dashboard. Op deze manier kan de gebruiker beide websites beheren via één administratie systeem.

WOOCOMMERCE | SKI OUTLET VENRAY
DE NIEUWSTE COLLECTIES SKI'S ONLINE

Ski-outlet-venray.nl bevat het meest uitgebreide ski assortiment van Nederland. Door de sterk concurrerende prijzen een webshop die iedere ski liefhebber gezien moet hebben.

Filter éénvoudig op prijs of type ski, alles binnen handbereik. Of het nu ski’s ,skihelmen, skistokken of handschoenen zijn alles is te vinden in de online webshop van Ski Outlet Venray.

MAGENTO | VAN HEEK MEDICAL
WEBSHOP VOOR DE ZORGSECTOR

Van Heek Medical is opgericht in 1926. Daarmee is het één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie, diabetes en acute zorg.

Van Heek Medical levert uitsluitend aan dochterondernemingen waardoor de prijzen voor consumenten verborgen blijven. Iedere dochteronderneming heeft haar eigen account waarmee men kan inloggen. Na inloggen zijn dan ook de prijzen zichtbaar en kan er overgegaan worden tot het bestellen van de producten.