Ons werk – Webshops

Wordpress woocommerce opticien optiek brillen

WOOCOMMERCE | UNIQUE
OPTIEK & OPTOMETRIE

Een goede bril is vakwerk, en dat geldt zeker voor de brillen van Unique Optiek & Optometrie in Tegelen. Unique is gespecialiseerd in brillen, lenzen,  zonnebrillen en enchroma brillen (voor kleurenblinden).  Ambachtelijk vakmanschap en stijladvies van diverse specialisten helpen u de perfecte match te vinden.

Bestel of reserveer uw bril online in de Woocommerce WordPress webshop van Unique Optiek.

Magento 2

MAGENTO 2 | GEBRUIKTE MACHINES
GEAVANCEERDE ZOEKFUNCTIE

Altcon levert gebruikte machines in een uitstekende conditie. Met een magazijn met meer dan 10.000 onderdelen op voorraad is het één van de grootste spelers op de markt.

Deze drietalige website (Nederlands, Engels en Russisch) bevat een uitgebreide zoekfunctionaliteit en productvergelijking. Dit alles vier maal dagelijks gevoed door een ERP-systeem. Deze koppeling zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is met de nieuwste machines.

Magento webshop

MAGENTO 2 | VAN HEEK MEDICAL
WEBSHOP VOOR DE ZORGSECTOR

Van Heek Medical is opgericht in 1926. Daarmee is het één van de oudste leveranciers van verbandstoffen in Nederland gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie, diabetes en acute zorg.

Van Heek Medical levert uitsluitend aan dochterondernemingen waardoor de prijzen voor consumenten verborgen blijven. Iedere dochteronderneming heeft haar eigen account waarmee men kan inloggen. Na inloggen zijn dan ook de prijzen zichtbaar en kan er overgegaan worden tot het bestellen van de producten.

Magento webshop

MAGENTO 2 | CURTAIN COMPANY
BESTEL UW GORDIJNEN ONLINE

Bestel uw maatwerk gordijnen éénvoudig online via de webshop van Curtain Company. Door middel van een uitgebreide calculatiemodule kunt u desgewenst ieder gordijn op maat bestellen. Denk hierbij onder andere aan de hoogte, verdeling of de afwerking.

Een gratis proefstaal bestellen van een gordijn? Ook dat is geen probleem. Binnen no-time heeft u uw proefstaal besteld. Kortom, gemak dient de mens.

Magento webshop

MAGENTO 2 | A&M MACHINERY
MAGENTO MULTISHOP

A&M Machinery importeert en exporteert landbouwmachines over de hele wereld. Alle machines worden door A&M Machinery voorzien van een gronding schoonmaak en technische controle voordat ze verscheept worden.

Voor de Amerikaanse tak hebben wij éénzelfde soort webshop ontwikkeld binnen hetzelfde admin dashboard. Op deze manier kan de gebruiker beide websites beheren via één administratie systeem.

Woocommerce webshop

WOOCOMMERCE | SKI OUTLET VENRAY
DE NIEUWSTE COLLECTIES SKI'S ONLINE

Ski-outlet-venray.nl bevat het meest uitgebreide ski assortiment van Nederland. Door de sterk concurrerende prijzen een webshop die iedere ski liefhebber gezien moet hebben.

Filter éénvoudig op prijs of type ski, alles binnen handbereik. Of het nu gaat om ski’s ,skihelmen, skistokken of handschoenen zijn alles is te vinden in de online webshop van Ski Outlet Venray.