Loading...

Official Partner Multisafepay

MultiSafepay heeft zich in de afgelopen 20 jaar bewezen als een betrouwbare online betaalprovider.  Eijdems Internet is official partner van MultiSafepay wat betekent dat wij veel kennis en ervaring hebben op het gebied van implementatie en integratie. Bovendien zijn onze lijnen met de technische support van MultiSafepay heel kort.

MultiSafepay heeft conversieverhogende tools die uw webshop naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Eijdems Internet, Official Partner van MultiSafepay

Eén contract, alle betaalmethoden

MultiSafepay biedt een groot scala van betaalmethoden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld iDEAL, Apple Pay en Bancontact tot VISA en MasterCard.

De keuze van betaalmethoden is afhankelijk van het land of de landen waar u zaken doet. Bij MultiSafepay hebt u met één contract alle mogelijke betaalmethoden beschikbaar.

Andere overwegingen om te kiezen voor MultiSafepay zijn:

  • Geen start-up kosten
  • Meer dan 30 lokale en internationale betaalmethoden onder één contract
  • Uitstekende technische support

Checkout in uw huisstijl

De check-out pagina is een vaak onderschatte pagina. Op dit gedeelte van de webshop maakt de bezoeker de beslissing of hij zijn geld aan uw bedrijf toevertrouwd en dus klant wil worden of blijven.

Eijdems Internet kan deze check-out pagina exact stylen aan de hand van uw huisstijl. Dit verhoogt het vertrouwen en daarmee ook de conversie.

Het beheren en terugvinden van betalingen is een belangrijk aspect van een webshop. Maar ook het verkrijgen van inzicht in het koop- en betaalgedrag van uw klanten, helpt om uw omzet te vergroten.

In het dashboard van MultiSafepay vindt u krachtige tools die uw E-commerce krachtig ondersteunen.

Bel of mail voor een vrijblijvende demonstratie

MultiSafepay dashboard

Multisafepay dashboard