Onderhoudscontract voor je website of webshop

De online wereld is 24 uur per dag, 7 dagen in de week in ontwikkeling. Dit betekent dus dat je webshop of website continu gevaar loopt en dus op regelmatige basis ge-update moet worden. Het updaten en beveiligen van je website of webshop doen we aan de hand van een onderhoudscontract.

Het bijhouden en updaten van je website is belangrijk om bijvoorbeeld hackers tegen te gaan.  En om de veiligheid van je website te garanderen. Een veilige website of webshop is ook weer gunstig voor de ranking binnen de zoekmachines zoals Google.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Een veilig gevoel met een onderhoudscontract

onderhoudscontract website webshop

Webshop of website updaten met een onderhoudscontract

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit zorgen wij er voor dat je webshop of website voorzien wordt van de laatste beveiligingsupdates. Echter, het updaten van de website of webshop is niet het enige wat valt onder een onderhoudscontract. Denk bijvoorbeeld ook eens aan het monitoren van de server waar de applicatie op staat, het maken van backups en waar nodig terug plaatsen hiervan etc.

Ben je niet in het bezit van een onderhoudscontract dan zijn we genoodzaakt te kijken waar het probleem ligt en dit te verhelpen. Dit is echter niet kosteloos, dit brengen wij in rekening. Ben je wel in het bezit van een onderhoudscontract, dan valt dit onder onze werkzaamheden.

Backup van je website of webshop

Wij maken dagelijks een backup van zowel de bestanden van je website/webshop als de database. Mocht er dus toch onverhoopt iets mis gaan herstellen wij de situatie en zorgen we dat de website of webshop weer loopt als vanouds.

Wij maken van zowel de database als de bestanden van de website een aparte back-up op een verschillende servers. Op deze manier houden we alles mooi gescheiden en loop je het minste risico. Dit alles binnen het onderhoudscontract.

Wanneer je niet in het bezit bent van een onderhoudscontract en er mocht toch onverhoopt iets mis gaan, ook dan zetten wij uiteraard de website of webshop weer voor je online. Op dat moment zullen we ook uit moeten zoeken waarom deze offline is gegaan om dit in het vervolg te voorkomen. Zonder onderhoudscontract zullen wij deze werkzaamheden in rekening moeten brengen.

Updaten plugins en extensies

Niet alleen het platform waar je website of webshop op draait moet ge-update worden, maar ook de plugins en of extensies die je gebruikt. Een plugin of extensie is een kleine uitbreiding op het standaard platform om bijvoorbeeld extra functionaliteiten toe te voegen. Met andere woorden, er wordt een stukje code toegevoegd.

Om er voor te zorgen dat ook deze plugins en extensies veilig blijven moeten deze ook meegenomen worden in het maandelijks onderhoud. Doe je dit niet, dan zijn ook deze elementen kwetsbaar voor bijvoorbeeld hackers.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nlContact

Heb je een vraag? Vul dan even onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief