Loading...

Onderhoud en beveiliging

Het is belangrijk om uw webshop of website te onderhouden zoals u dat zou doen met elk ander belangrijk bezit, zoals een auto of een huis. Ook malware-aanvallen op sites met oudere versies van plugins en content management systemen komen steeds vaker voor, dus beveiliging is een essentieel onderdeel van ons reguliere onderhoud.

Wij bieden plannen voor alle budgetten en websites, dus of u nu een “betrouwbare sedan” of een “luxe sportwagen” nodig heeft, wij ontzorgen u!

Wat is websiteonderhoud nu eigenlijk?

Websiteonderhoud is zoals het klinkt, namelijk uw website of webshop up-to-date houden met softwarepatches, beveiligingsreleases, serverupdates en dat soort zaken.

Zodra dat is voltooid, analyseert ons projectteam uw website, van laadsnelheid tot optimalisatie voor zoekmachines en de conversieratio van de site. Hieruit leiden we de “Golden Metric” af, hetgeen het antwoord moet geven op de vraag: bereikt deze website daadwerkelijk het doel waarvoor hij is gebouwd?

Enkele voorbeelden van “Golden Metric”: aantal ingevulde contactformulieren, aantal gekochte xyz-producten, site-inkomsten, siteverkeer, of een specifieke combinatie van individuele meetwaarden.

Onze online marketeers zijn een belangrijke spil in het monitoren en analyseren van deze “Golden Metric”.