Nieuwsbrieven versturen

PEANUTS... ZO MAKKELIJK

FLEXIBEL DRAG AND DROP SYSTEEM

Een nieuwsbrief opbouwen in Mailchimp is kinderspel. Door middel van een eenvoudig drag-and-drop systeem kunt u eenvoudig uw nieuwsbrief opstellen.

Heeft u toch liever dat wij uw nieuwsbrief professioneel opbouwen, ook dat is altijd mogelijk.

KOPPELING MET UW WEBSHOP OF WEBSITE

Eijdems Internet kan een inschrijfmogelijkheid voor nieuwsbrieven van Mailchimp in uw website of webshop implementeren. Hiermee bouwt u een eigen klantendatabase op. Bezoekers kunnen zich desgewenst inschrijven voor verschillende gedefinieerde categorieën. Zo ontvangen ze ook echt alleen de nieuwsbrieven die ze zelf interessant vinden.

EENVOUD DIENT DE MENS

Wist je dat 93% van de Nederlanders ingeschreven is op één of meerdere nieuwsbrieven?

Uit de resultaten van een nationaal E-mail onderzoek is gebleken dat E-mail in ons dagelijks leven nog steeds een grote rol speelt. Ondernemers stoppen veel energie in het werven van nieuwe klanten, terwijl nieuwsbrieven juist ingezet kunnen worden om bestaande klanten te informeren over ontwikkelingen en nieuwe producten/diensten. Je klanten waarderen in de regel deze aandacht!

Nederlanders ontvangen gemiddeld 86 E-mails per week en checken één tot zes keer per dag hun E-mail. Van al deze E-mails wordt het grootste deel via smartphone bekeken en heeft 75% van de Nederlanders wel eens iets gekocht naar aanleiding van een reclamemail.

RESPONSIVE NIEUWSBRIEF

MailChimp heeft ook nog eens als voordeel dat de nieuwsbrief responsive is zodat hij optimaal getoond wordt op ieder device (desktop, tablet, smartphone).

IMPORTEREN VAN CONTACTEN

Bent u in het bezit van een groot aantal e-mailadressen van uw contactpersonen dan hoeft u deze niet allemaal handmatig één voor één over te nemen.

Eijdems Internet kan éénvoudig al deze contactpersonen in één keer voor u importeren en desgewenst in het juiste segment of de juiste groep plaatsen.  Het maakt daarbij niet uit of u bijvoorbeeld de e-mailadressen aanlevert in bijvoorbeeld Word, Excel of zelfs een simpel kladblok bestand.

NIEUWSBRIEF IN HUISSTIJL

Eijdems Internet kan uw nieuwsbrief in de vorm van uw website, webshop of huisstijl opmaken. Op deze manier is het voor de ontvanger in één oogopslag duidelijk van wie de nieuwsbrief afkomstig is. Ook creëert u hiermee herkenbaarheid, niet onbelangrijk als u wilt groeien als onderneming.

MET UITSCHRIJFMOGELIJKHEID

Wanneer iemand de nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, kan hij/zij zich gemakkelijk uitschrijven via een link die in iedere nieuwsbrief getoond wordt. Dit E-mailadres wordt dan automatisch verwijderd uit de verzendlijst. U kunt bovendien zien wie zich uitgeschreven heeft.

Een link om uit te schrijven voor een nieuwsbrief is volgens de wetgeving verplicht.

UITGEBREIDE RAPPORTAGE

Na het verzenden van een nieuwsbrief kunt u zien wat het bereik van de desbetreffende nieuwsbrief is geweest. Wie heeft de nieuwsbrief bijvoorbeeld geopend, of hoe vaak is hij geopend. Zijn er mensen die zich uitgeschreven hebben? Zo ja, wie?

Ook kunt u het aantal kliks bekijken vanuit de website, sterker nog, u kunt precies zien wie op welke link geklikt heeft.  Mailchimp levert uitgebreide rapportage mogelijkheden zodat u gaande weg uw nieuwsbrieven steeds effectiever kunt maken.