Woocommerce webshop

DE MARKTLEIDER VAN DIT MOMENT

ONGELIMITEERD AANTAL PRODUCTEN

Net zoals bij bijvoorbeeld Magento zit er ook bij Woocommerce geen limit aan producten die ingevoerd kunnen worden. Mocht u echt een grote webshop willen bouwen met 10.000 producten, dan kunt u ook met Woocommerce uit de voeten. Het enige waar je dan op moet letten is dat u over een goede hosting beschikt. Maar ook hierin kunnen wij u adviseren en ondersteunen.

BETAALMETHODEN WOOCOMMERCE

Ook in Woocommerce kunnen alle betaalmethoden worden toegevoegd die u wenst. Of het nu gaat om Ideal, Paypal, betalen met creditcard of vooruitbetaling, alles is mogelijk.

Voor de diverse betaalmethoden zijn er verschillende plugins te verkrijgen. De meest door ons gebruikte plugin is Multisafepay. Éénvoudig in gebruik, real-time transactiestatus, meerdere valuta’s mogelijk en ga zo maar door.

WOOCOMMERCE EENVOUDIG IN GEBRUIK

Omdat WordPress en Woocommerce open-source software is, is dit platform continu in ontwikkeling. Ook daarom is het voor u als beheerder van de webshop eenvoudig om uw pagina’s, producten en categorieën te kunnen beheren. Er wordt immers met man en macht over de hele wereld gewerkt om dit platform de optimale gebruikerservaring te bieden.

Per product kunt u op een handige manier afbeeldingen toevoegen, prijzen aanpassen, de voorraad beheersen, omschrijvingen invullen en alles wat er bij komt kijken om uw webshop er netjes uit te laten zien.

Hoe uitgebreid je je online webshop ook wil maken, Woocommerce is eenvoudig schaalbaar naar al je behoeften. Op dit moment zijn er meer dan 350 uitbreidingen beschikbaar voor je webwinkel, en dit aantal groeit nog steeds.

VERZENDEN VIA DE WEBSHOP

De verzendkosten van uw webshop kunnen op allerlei manieren worden ingericht. Of het nu gaat om gratis verzenden boven een bepaald bedrag, vaste verzendkosten per categorie of land, alles kan geregeld worden binnen Woocommerce.

U heeft zelf in de hand naar welk land u uw producten wil verzenden. Wilt u dat uw producten de hele wereld over gaan, of alleen naar bepaalde landen? U kunt zelfs met dropshipping goed overweg in Woocommerce.

PRODUCTEN IN ALLERLEI SOORTEN EN MATEN

Wist je dat je met Woocomerce niet alleen fysieke producten kon verkopen maar ook digitale goederen? Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts in verschillende maten en kleuren aanbieden als productvariatie.

Door de applicatie uit te breiden kun je in plaats van fysieke producten ook aan de slag met abonnementen, reservering of lidmaatschappen. Denk eens aan bijvoorbeeld een maandelijkse korting op digitale downloads. Het is aan jou hoe je je webshop wilt inrichten.

PRODUCTEN IN ALLERLEI SOORTEN EN MATEN

Wist u dat u met Woocomerce niet alleen fysieke producten kon verkopen maar ook digitale goederen? Zo kun je bijvoorbeeld t-shirts in verschillende maten en kleuren aanbieden als productvariatie.

Door de applicatie uit te breiden kunt u in plaats van fysieke producten ook aan de slag met abonnementen, reservering of lidmaatschappen. Denk eens aan bijvoorbeeld een maandelijkse korting op digitale downloads. Het is aan u hoe u uw webshop wilt inrichten.

VEILIGHEID WEBSHOP

Om de veiligheid van uw webshop hoeft u zich geen zorgen te maken. Zoals eerder al aangehaald is Woocommerce een open-source platform. Continu zijn dan ook ontwikkelaars aan de gang om alle veiligheidslekken te voorzien van updates.

Wanneer er een update vermeld wordt in uw platform kunnen wij dit eenvoudig voor u updaten. Doe dit nooit zelf!! Iedere update heeft een andere uitwerking op uw webshop of bijbehorende onderdelen. Daarom updaten wij webshops en websites altijd in een testomgeving zodat wij er ook zeker van zijn dat na de update uw winkel ook gewoon “open” blijft.

MultiSafePay.com