Koppeling voor uw webshop

MAAK HET MAKKELIJK!

KOPPELING MET EEN BETAALSYSTEEM

Eijdems Internet koppelt uw webshop moeiteloos aan diverse partijen wanneer het gaat om betaalverzendsystemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, multisafepay en overige partijen.

Mocht u niet precies weten welke partij het beste bij uw organisatie past kunnen wij u hier in adviseren door de juiste partijen te koppelen aan uw organisatie. Eijdems Internet is Official Partner van Multisafepay

KOPPELING MET VERZEND-PROVIDERS ZOALS SENDCLOUD EN POSTNL

Behalve betaalmethoden kunnen ook bezorgmethoden gekoppeld worden aan uw website. Deze koppeling gebeurt vaak via een API key die de bezorgdiensten beschikbaar stellen. Door middel van deze sleutel communiceert de webshop met de andere partij.

De communicatie zorgt voor het afstemmen van de diverse verzendmethoden die worden aangeboden. Op deze manier wordt het pakketje via uw webshop op tijd bij de klant geleverd.

BESPAAR EEN HOOP TIJD EN MOEITE
MET EEN KOPPELING OP MAAT

Stel u verkoopt 100 verschillende t-shirts in 6 verschillende maten. Dit betekent dat er 600 producten in de webshop moeten staan, en dan hebben we het niet eens over de verschillende kleuren van het shirt. Met andere woorden, iedere kleur die u meer verkoopt dan de standaard kleur is weer een veelvoud van deze 600.

Het invoeren van deze 600 producten kan op de volgende manieren gebeuren:

  • Handmatig, dus 600 keer een product invoeren
  • Via automatische import vanuit uw kassasysteem, boekhoudsysteem of ERP-systeem;
  • Via een spreadsheet die automatisch gekoppeld is met uw webshop.

Het vullen van een webshop hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Kies voor automatische import via een koppeling. Wij bieden verschillende soorten koppelingen aan voor diverse platformen. Laat u vrijblijvend adviseren door Eijdems Internet.

SOCIAL MEDIA KOPPELING

Bezoekers van uw webshop vragen om de juiste gebruikerservaring. Wat is er nu handiger voor de bezoeker om in zo min mogelijk stappen de juiste bestelling te doen. Denk hierbij alleen al aan het inloggen in uw webshop via Facebook.

Op Facebook zijn vaak een aantal van de benodigde gegevens al ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan je voornaam, achternaam en emailadres etc. Dit zijn ook velden die nodig zijn voor de afwikkeling van je bestelling. Wat is er dan handiger om met één klik deze velden te gebruiken bij de registratie in de webshop.

VRAGEN?