Webshops

WAT KAN IK VERWACHTEN?

PROFESSIONEEL ONTWERP /
DESIGN VAN DE WEBSHOP

Bezoekers beslissen binnen een aantal tellen of uw webshop interessant is of niet. Juist daarom de uitstraling van uw webshop belangrijk. De wesbhop moet professioneel en overzichtelijk uitzien. Onze professionele designer zal u verrassen met een ontwerp dat aansluit bij uw doelgroep.

mens-img-min

OVERZICHTELIJK ORDER- EN ADMINISTRATIESYSTEEM

Voor u als beheerder van de webshop is het belangrijk dat u op een eenvoudige manier bestelling kunt beheren, producten kunt toevoegen en teksten kunt aanpassen. Eijdems Internet levert iedere Magento 2 webshop op inclusief een twee uur durende training. Magento 2 is ontwikkeld om het u als webshop-beheerder gemakkelijk te maken. Daarom is een twee uur durende Magento 2 cursus voldoende om de webshop zelfstandig te beheren.

ZOEKMACHINE REGISTRATIE

Wij ontwikkelen Magento 2 zo dat Google binnen korte tijd ook uw webshop indexeert. En zodoende in de zoekmachines zichtbaar is. Echter, of uw producten hoog scoren in de Google ranking hangt van veel factoren af. Erg belangrijk is bijvoorbeeld een uitgebreide en unieke beschrijving van uw producten.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Wanneer uw webshop klaar is komt de grootste uitdaging: daadwerkelijk omzet genereren.

Aan de hand van uw doelstellingen en beschikbare middelen, kunnen we samen met u een online marketing strategie ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Social Media, kortingscodes, zoekmachine optimalisatie en Ad Words.

Indien nodig verwijzen we u naar een van onze SEO en SEA partners.

RESPONSIVE WEBSHOP

Uw webshop moet ook optimaal getoond worden op smartphone (mobiele telefoon) en tablet. Hoewel Magento 2 in de basis geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, besteden we altijd de nodige tijd om het responsive deel goed te ontwikkelen. Wij houden ook rekening met een snelle laadsnelheid van uw webshop.

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Eijdems Internet kan uw domeinnaam registreren of verhuizen. Ook het hosten van uw webwinkel kan Eijdems Internet voor haar rekening nemen. Serverbeheer is een aparte discipline die specifieke deskundigheden en ervaring vraagt. Eijdems Internet besteedt serverbeheer uit aan gerenommeerde bedrijven die 24/7 beschikbaar zijn.

Door de webshop bij Eijdems Internet te laten ontwikkelen en hosten. U heeft dan slechts één enkel aanspreekpunt. Dit maakt alles erg overzichtelijk!

ONDERHOUD WEBSHOP

Wanneer uw webshop is opgeleverd, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Regelmatig onderhoud aan uw webshop zorgt dat uw webshop stabieler is en blijft.

Een onderhoudscontract zorgt er voor dat uw platform maandelijks wordt voorzien van updates. Dit vermindert de kans op storingen en mogelijke hacks aanzienlijk!

INTEGRATIE BETAALSYSTEMEN IN UW WEBSHOP

In een webshop kunnen diverse betaalmethoden worden geïmplementeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, etc. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten via uw website kunnen betalen, maar ook Belgische (mrcash) en Duitse bezoekers (sofortbanking). In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw shop.

Eijdems Internet is certified partner van MultiSafePay.com

VOLDOEN AAN DE AVG / PRIVACY WETGEVING

De huidige privacy wetgeving stelt hoge eisen aan de veiligheid van uw webshop. Met name klantgegevens zijn ”heilig”. Bij oplevering van uw Magento 2 webshop ontvangt u gratis het boek ”Checklist Privacy AVG”. Eén van de auteurs van dit boek is niemand minder dan de dochter van Eugène Eijdems (eigenaar van Eijdems Internet).

Floortje Eijdems is advocate bij Advocatenkantoor Banning N.V. in ‘s-Hertogenbosch.