Loading...

Wat is een Magento specialist?

Een Magento specialist is iemand die zich richt op het ontwikkelen en optimaliseren van Magento webshops. Dit kan variëren van het installeren van een nieuwe Magento webshop tot het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten of het verbeteren van de prestaties van een bestaande webshop.

Een Magento specialist kan op verschillende gebieden expertise hebben, zoals:

 • Magento ontwikkeling: Een Magento specialist kan nieuwe functionaliteiten ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van je bedrijf.
 • Magento integratie: Een Magento specialist kan Magento integreren met andere systemen, zoals een CRM of een voorraadsysteem.
 • Magento optimalisatie: Een Magento specialist kan de prestaties van je Magento webshop verbeteren, zoals de snelheid van de website en de conversieratio.
 • Magento beheer: Een Magento specialist kan het beheer van je Magento webshop overnemen, zoals het beheren van updates en het monitoren van de prestaties.

Waarom een Magento specialist inhuren?

Er zijn verschillende redenen waarom het inhuren van een Magento specialist een slimme zet kan zijn voor je bedrijf. Hier zijn er een aantal:

 • Expertise: Een Magento specialist heeft veel expertise op het gebied van Magento en kan je helpen om alle mogelijkheden van het platform optimaal te benutten.
 • Tijd: Het ontwikkelen en optimaliseren van een Magento webshop kan veel tijd in beslag nemen. Door een Magento specialist in te huren, kun je je tijd beter besteden aan andere belangrijke zaken voor je bedrijf.
 • Efficiëntie: Een Magento specialist kan je helpen om efficiënter te werken door het ontwikkelen van geautomatiseerde processen en het integreren van systemen.
 • Kwaliteit: Een Magento specialist kan de kwaliteit van je Magento webshop verbeteren, waardoor de gebruikerservaring voor je klanten beter wordt en de conversieratio hoger wordt.
 • Ondersteuning: Een Magento specialist kan je ondersteunen bij technische problemen en het oplossen van fouten.

Hoe vind je de juiste Magento specialist?

Nu je weet wat een Magento specialist doet en waarom het inhuren van een specialist een slimme zet kan zijn voor je bedrijf, vraag je je wellicht af hoe je de juiste Magento specialist vindt. Hier zijn een aantal tips:

 • Ervaring: Zoek naar een Magento specialist met veel ervaring in het ontwikkelen en optimaliseren van Magento webshops.
 • Portfolio: Bekijk het portfolio van de Magento specialist om te zien welke webshops ze hebben ontwikkeld en welke functionaliteiten ze hebben toegevoegd.
 • Referenties: Vraag naar referenties van andere bedrijven die de Magento specialist hebben ingehuurd. Zo kun je nagaan hoe tevreden zij zijn over de samenwerking en het resultaat.
 • Certificering: Controleer of de Magento specialist gecertificeerd is. Een certificaat geeft aan dat de specialist over de juiste kennis en vaardigheden beschikt.
 • Communicatie: Zorg dat de communicatie met de Magento specialist soepel verloopt en dat je op één lijn zit wat betreft de verwachtingen en doelen.

Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten om uw Magento webshop te laten maken:

 • Ervaring en expertise: Ons team bestaat uit ervaren magento developers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van Magento 2 webshops. We hebben al talloze succesvolle projecten afgerond voor verschillende klanten, en we weten precies wat er nodig is om uw online business te laten groeien.
 • Op maat gemaakte oplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. We werken nauw samen met onze klanten om hun wensen en vereisten te begrijpen en te vertalen naar een webshop die perfect bij hen past.
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze werkzaamheden. We gebruiken alleen de beste tools en technologieën om uw webshop te bouwen, en we zorgen ervoor dat deze voldoet aan de hoogste normen van veiligheid en prestaties. Daarbij kunnen wij u de juiste Magento hosting bieden die u nodig heeft.
 • Ondersteuning en onderhoud: Onze diensten omvatten niet alleen het bouwen van uw webshop, maar ook de ondersteuning en onderhoud ervan. We zorgen ervoor dat uw webshop altijd up-to-date blijft en goed presteert, en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Hoe werken we?

Als u besluit om met ons samen te werken als uw Magento 2 webshop bouwer, dan doorlopen we samen een gestructureerd proces om uw webshop te bouwen en te lanceren. Hier is een overzicht van ons proces:

 1. Strategie en planning: We beginnen met het definiëren van uw doelen en vereisten, en het opstellen van een strategie en plan voor uw webshop.
 2. Ontwerp en ontwikkeling: We ontwerpen en ontwikkelen uw webshop op maat, rekening houdend met uw specifieke behoeften en doelen.
 3. Testen en lancering: We testen uw webshop grondig om ervoor te zorgen dat deze goed presteert en veilig is, en we lanceren deze zodra alles klaar is.
 4. Ondersteuning en onderhoud: We bieden continue ondersteuning en onderhoud voor uw webshop om ervoor te zorgen dat deze altijd goed presteert en up-to-date blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Magento 2?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren Magento 2 webshop bouwer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen, en we zorgen ervoor dat uw webshop altijd goed presteert en up-to-date blijft. Neem vandaag nog contact met ons op om uw online business naar een hoger niveau te tillen!

T 077 3030 411
E info@eijdems-internet.nl