Loading...

Kant-en-klare Magento koppeling

Hoewel WooCommerce veel voordelen heeft ten opzichte van Magento 2 in termen van kosten en complexiteit, wordt diezelfde complexiteit uiterst nuttig wanneer uw bedrijf er baat bij heeft. Er zijn talrijke toepassingen van derden die reeds bestaande integraties met Magento hebben, klaar voor gebruik, waardoor u aanzienlijke tijd en ontwikkelingskosten bespaart. Een paar van de meer populaire voorbeelden zijn de SalesForce customer relationship management (CRM) oplossing, Vertex tax management software, of de SAP enterprise resource planner (ERP)

Maatwerk Magento 2 API integratie

Als bepaalde software geen Magento 2 integratieoplossing biedt, heeft Eijdems Internet de kennis en ervaring om deze in eigen beheer te ontwikkelen.

Magento 2 heeft een uiterst robuuste native methode voor het bijwerken van vrijwel alles wat u vanuit een externe gegevensbron moet bijwerken. De Application Programming Interface (API) die eigen is aan Magento 2 bevat een duizelingwekkend aantal methoden om de Magento site te verbinden met welke toepassing u ook nodig hebt.

Als uw software van derden bijvoorbeeld toegang tot klantadressen nodig heeft om een mailinglijst te maken voor een nieuwsbrief, heeft de Magento API een goed gedocumenteerde bron die precies uitlegt hoe dat moet. Een deskundige en ervaren Magento-ontwikkelaar kan de API gebruiken om verbindingen tot stand te brengen die perfect aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Integratie van Magento 2 buiten API'S

Er zijn gevallen waarin uw externe leverancier de ingebouwde API’s van Magento 2 niet rechtstreeks kan gebruiken. Misschien moeten ze gegevens versturen via FTP-bestanden in plaats van directe API-aanroepen.

In dat geval kan Magento 2 worden uitgebreid om deze export- en importverzoeken te verwezenlijken. We hebben een oplossing ontwikkeld om een Magento-site te integreren met drie gelijktijdige platforms van derden voor voorraadbeheer, product details en verzendmeldingen, allemaal met behulp van CSV-bestanden en FTP.

Oplossingen als deze vereisen een aanzienlijke hoeveelheid ontwikkeling en testen, maar Magento is krachtig en flexibel genoeg om bijna elke mogelijke integratie aan te kunnen.

Als u bezig bent met het opzetten van een E-commerce site maar bang bent voor het idee om deze te verbinden met al uw diensten van derden, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren.

Technische documentatie maatwerk

Vooral wanneer maatwerk geleverd wordt, is het belangrijk om de technische documentatie secuur voortdurend bij te werken. Deze technische documentatie is belangrijk voor de toekomst zodat andere programmeurs kunnen zien wat en waar is gewijzigd.

Wij zien in de praktijk maar al te vaak dat er geen enkele vorm van documentatie is bijgehouden waardoor het oplossen van problemen gelijk staat met het zoeken van die ene speld in die grote hooiberg.

Snelstart Magento koppeling

Met de Magento koppeling voor Snelstart koppelt u uw bestellingen en orderinformatie eenvoudig vanuit Magento aan Snelstart. Op deze manier hoeft u de bestellingen die in de webshop worden gedaan niet meer met de hand over te nemen in uw Snelstart omgeving. Dit bespaard u dus aardig wat tijd en voorkomt fouten bij het invoeren van offertes, facturatie etc.

Magento koppeling Snelstart

Magento koppeling met Exact online

Uw webshop koppelen aan Exact online? Ook dat kan met een Magento koppeling. Update bijvoorbeeld eenvoudig uw productprijzen vanuit Exact in uw Magento webshop. Maar ook het toevoegen van nieuwe producten, bijwerken van productinformatie en of bestellingen is geen probleem vanuit Exact naar Magento. U hoeft dus niet op twee plaatsen producten, bestellingen etc. aan te maken. Net als bij de Magento koppeling voor Snelstart zal ook dit uw veel tijd en geld besparen voor uw klanten en medewerkers.

Magento koppeling Exact online

BEKIJK ALLE BLOGS