Loading...

Bekwame Magento 2 programmeur

Het ontwikkelen en onderhouden van een volledig functionele Magento 2 webshop is zonder een gespecialiseerde Magento-programmeur vrijwel onhaalbaar.

We merken vaak dat (goede) WordPress (PHP) programmeurs worden ingezet voor de ontwikkeling en het onderhoud van Magento webshops. Echter, de complexiteit en uitgebreide mogelijkheden van Magento 2 zijn van een zodanige aard dat WordPress-programmeurs vaak oplossingen ontwikkelen die op de lange termijn grote problemen veroorzaken. Zodra het ene probleem is opgelost, duikt het volgende alweer op.

Magento 2 programmeur inhuren

Gecertificeerde Magento 2 programmeurs

Onze gecertificeerde programmeurs bezoeken wereldwijd congressen om hun kennis over Magento 2 continu bij te houden. Het voordeel voor u is dat u profiteert van hun expertise zonder het (hoge) tarief van gecertificeerde programmeurs te hoeven betalen.

Een voorbeeld: in ons Magento 2 kassasysteem werkte de barcode scanfunctie niet goed op de iPhone 12. Onze gecertificeerde programmeur vond de oplossing door de scanfunctie volledig te integreren in het kassasysteem. Nadat onze programmeur op het juiste spoor was gezet, kon hij deze aangepaste functie verder ontwikkelen.

Een ander voorbeeld: soms is specifieke kennis nodig om bijvoorbeeld JavaScript correct te implementeren. Op dat moment wordt een frontend-developer voor een aantal uren ingezet om die functie goed te ontwikkelen en te implementeren, waarna hij weer uit het project stapt.

Ben u bewust van uw Magento 2 requirements

Manager prioritizing tasks in to do list

Doelen en doelstelling:

Het is essentieel om volledig bewust te zijn van de doelen die u met uw bedrijfsmodel wilt bereiken. Deze doelstellingen moeten duidelijk zichtbaar zijn voor iedereen die bij het project betrokken is. Wanneer u uw doelen en doelstellingen helder voor ogen heeft, kunt u gemakkelijk communiceren met de Magento-ontwikkelaar die u wilt inhuren.

Dit stelt de Magento-programmeur in staat zich beter in te leven in uw project en proactief met u mee te denken over verbeteringen en oplossingen om uw doelen te bereiken.

Let op uw budget:

Een ander cruciaal aspect bij het bepalen van het ontwikkelingsproces van uw Magento 2-project is het beschikbare budget. Als ondernemer is het belangrijk om te bepalen welke investeringen u wilt en kunt doen voor uw e-commerce strategie. Eijdems Internet kan u, samen met de Magento 2-programmeurs, adviseren over hoe u uw budget zo effectief mogelijk kunt inzetten.

Clipboard with official doc vector concept metaphor

Project/taak tijdlijn

Communicatie met uw Magento-ontwikkelaar over de tijdlijn van uw project en de voortgang van taken geeft u controle over alle lopende werkzaamheden. Onze Magento 2-ontwikkelaar zal u informeren over hoe en wanneer hij aan het project werkt en hoeveel tijd hij nodig heeft om het door u gevraagde project te voltooien. Door goed af te stemmen en te communiceren, wordt duidelijkheid gewaarborgd en worden irritaties voorkomen.

Verwachtingen ingehuurde Magento 2 programmeur

Bij het inhuren van een Magento ontwikkelaar moet u zich goed bewust zijn van wat u van onze programmeur verwacht. Ervaren professionals in uw bedrijf hebben de mogelijkheid om onze Magento 2 programmeur te interviewen.

Ook kunt u uw eisen en verwachtingen kenbaar maken en bespreken in hoeverre de voorgestelde programmeur daaraan kan voldoen. Alleen een goede match werkt voor alle partijen het beste.

Minimale vereisten

Onze Magento 2-programmeurs werken altijd eerst in een staging omgeving, wat een vereiste is voor ons ontwikkelproces.

Zodra de code grondig getest is, wordt deze naar de live-omgeving overgezet. Bij Magento 2-toepassingen kan het soms nodig zijn om de webshop tijdelijk offline te halen om bepaalde commando’s uit te voeren.

Dit doen we in overleg met u als klant, meestal in de vroege ochtend (rond 6.00 uur) om verstoringen tot een minimum te beperken.

Technische documentatie

Alle wijzigingen in de Magento 2-code worden gedocumenteerd en gearchiveerd in technische documentatie op GitHub. Dit geeft een overzicht van de aanpassingen, de betrokken ontwikkelaars, en maakt het eenvoudig om terug te vallen op een vorige versie als er iets misgaat.

In de praktijk merken we vaak dat, wanneer we een bestaande Magento 2-webshop overnemen, er zelden of nooit technische documentatie beschikbaar is. Dit resulteert in een situatie waarin we een enorme “hooiberg” van code ontvangen en regelmatig op zoek moeten naar “spelden”.

Kennisvereisten van onze Magento 2 programmeurs

Dit is de basis die een ideale Magento ontwikkelaar moet hebben om te worden ingehuurd door een bedrijf. Ze moeten in staat zijn om hun vaardigheden en ontwikkelingsexpertise te combineren volgens de behoefte van een Magento 2 webshop. Hun expertise omvat minstens:

  • Magento webshop ontwikkeling
  • Magento module en thema ontwikkeling
  • Magento 2 extensie ontwikkeling
  • Magento 2 upgrade en beveiliging skills

Kennis van Javascript:

Diepgaande kennis van Javascript samen met CMS en MVC frameworks zijn aspecten die onze Magento 2 programmeurs bezitten.

Javascript frameworks bieden heel veel mogelijkheden om aangepaste functionaliteit toe te voegen in de vorm van modules.

Magento 2 perogrammeurs met Java script kennis

Probleemoplossend vermogen van onze Magento 2 programmeurs

Probleemoplossend vermogen is een eigenschap de onze Magento 2 programmeurs moeten hebben.
Het is onoverkomelijk dat zich coderings- en ontwerpproblemen voordoen tijdens het ontwikkelen van een e-commerce applicatie.

Wij hebben nog niet meegemaakt dat we een probleem niet opgelost krijgen. Het oplossen van een probleem houdt natuurlijk wel verband andere factoren zoals bijvoorbeeld server-performance. Een programmeur kan een webshop niet sneller maken als de server met te weinig performance de bottleneck vormt.

Kennis van database-technologie

Een ander belangrijk aspect dat onze Magento2 programmeurs moet hebben, is goede kennis van databasetechnologieën. Database technologieën nemen informatie op en slaan die op, beheren en verwerken deze data.

WELKE MAGENTO 2 WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento webshop Agrirische machines

AM MACHINERY

Magento website medische artikelen van Heek Medical.

VAN HEEK MEDICAL

Woocommerce website Vivara Pro, Natuurinclusief bouwen

VIVARA PRO

BEKIJK ALLE BLOGS