Loading...

Bekwame Magento 2 programmeur

Een volledig functionele Magento webwinkel ontwikkelen en onderhouden, is zonder een bekwame Magento programmeur een ondoenlijke zaak.

Wij zien dat er vaak (goede) WordPress (PHP) programmeurs worden ingezet om Magento webshops te ontwikkelen en te onderhouden. De complexiteit en de mogelijkheden van Magento 2 zijn echter van dien aard, dat een WordPress programmeur zaken ontwikkeld die op den duur voor grote problemen zorgen. Het ene probleem is nog niet opgelost of het volgende probleem dient zich alweer aan.

Magento 2 programmeur inhuren

Gecertificeerde Magento 2 programmeurs

Onze ervaren Magento 2 programmeurs worden aangestuurd/begeleid door onze gecertificeerde Magento 2 programmeurs. Deze gecertificeerde programmeurs bezoeken wereldwijd congressen om kennis over Magento 2 op te doen. Voordeel is dat u op de achtergrond wel gebruik maakt van onze gecertificeerde Magento 2 programmeurs maar niet dat (hoge) tarief hoeft te betalen.

Een voorbeeld: in ons Magento 2 kassasysteem werkte de barcode scanfunctie op de iPhone 12 niet goed. Onze gecertificeerde programmeur gaf de oplossing door de scanfunctie helemaal te integreren in het kassasysteem. Nadat onze programmeur op het goede spoor was gezet, kon hij deze customized functie verder ontwikkelen.

Een ander voorbeeld: soms is er bijzondere kennis nodig om bijvoorbeeld java-scripts goed te implementeren. Op dat moment wordt er een frontend-developer voor een aantal uren ingezet om die functie goed te ontwikkelen en implementeren waarna hij weer uit het project stapt.

Ben u bewust van uw Magento 2 requirements

Manager prioritizing tasks in to do list

Doelen en doelstelling:
U moet zich volledig bewust zijn van de doelen die u met uw bedrijfsmodel wilt bereiken. De doelstellingen moeten op tafel liggen zodat iedereen die bij het project betrokken is ze kan zien. Wanneer u zeker bent van uw doelen en doelstellingen, zal het voor u heel gemakkelijk zijn om te communiceren met de Magento ontwikkelaar die u wilt inhuren.

De Magento programmeur kan zich hierdoor beter inleven en met u meedenken in het zoeken naar verbeteringen en oplossingen om uw doelen te bereiken.

Let op uw budget:

Een ander aspect dat een zeer belangrijke plaats inneemt bij het bepalen van het ontwikkelingsproces van uw project is het te besteden budget. Het is aan u als ondernemer belangrijk om te bepalen welke investeringen u wilt en kunt doen voor uw E-commerce strategie. Eijdems Internet kan u, samen met de Magento 2 programmeurs, adviseren hoe uw budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Clipboard with official doc vector concept metaphor

Project/taak tijdlijn

Communicatie met uw Magento ontwikkelaar over de tijdlijn van uw project en/of taken geeft u grip op alle lopende taken. Onze Magento 2 ontwikkelaar zal u laten weten hoe en wanneer hij gaat werken aan het project en de tijd die hij nodig heeft om het door u gevraagde project te voltooien. Afstemmen en communiceren zorgt voor duidelijkheid en voorkomt irritaties.

Verwachtingen ingehuurde Magento 2 programmeur

Bij het inhuren van een Magento ontwikkelaar moet u zich goed bewust zijn van wat u van onze programmeur verwacht. Ervaren professionals in uw bedrijf hebben de mogelijkheid om onze Magento 2 programmeur te interviewen.

Ook kunt u uw eisen en verwachtingen kenbaar maken en bespreken in hoeverre de voorgestelde programmeur daaraan kan voldoen. Alleen een goede match werkt voor alle partijen het beste.

Minimale vereisten

Onze Magento 2 programmeurs ontwikkelen altijd eerst op een staging omgeving. Een staging omgeving is dus een vereiste!

Wanneer de ontwikkelde code goed getest is, wordt de code naar de live-omgeving gezet. Bij Magento 2 applicaties moet soms de webshop even offline om een commando te kunnen runnen. Het runnen van zo’n commando doen we heel vroeg in de ochtend (rond 6.00u) en steeds in overleg met u als klant.

Technische documentatie

Alle wijzigingen in de code van Magento 2 wordt in technische documentatie (Github) gearchiveerd. Een Github geeft overzicht van de aanpassingen en wijzigingen en welke Magento 2 developer dit gedaan heeft. Daardoor kan er gemakkelijk teruggevallen worden op een vorige versie voor het geval er iets misgaat.

Wij merken in de praktijk dat  wanneer we een bestaande Magento 2 webshop overnemen, er zelden of nooit technische documentatie beschikbaar is. We krijgen dan een feite een gigantische hooiberg aangeleverd waar we regelmatig spelden moeten gaan zoeken.

Soms is de chaos zo groot dat het verstandiger is om de webshop helemaal opnieuw op te bouwen.

Kennisvereisten van onze Magento 2 programmeurs

Dit is de basis die een ideale Magento ontwikkelaar moet hebben om te worden ingehuurd door een bedrijf. Ze moeten in staat zijn om hun vaardigheden en ontwikkelingsexpertise te combineren volgens de behoefte van een Magento 2 webshop. Hun expertise omvat minstens:

  • Magento webshop ontwikkeling
  • Magento module en thema ontwikkeling
  • Magento 2 extensie ontwikkeling
  • Magento 2 upgrade en beveiliging skills

Kennis van Javascript:

Diepgaande kennis van Javascript samen met CMS en MVC frameworks zijn aspecten die onze Magento 2 programmeurs bezitten.

Javascript frameworks bieden heel veel mogelijkheden om aangepaste functionaliteit toe te voegen in de vorm van modules.

Magento 2 perogrammeurs met Java script kennis

Probleemoplossend vermogen van onze Magento 2 programmeurs

Probleemoplossend vermogen is een eigenschap de onze Magento 2 programmeurs moeten hebben.
Het is onoverkomelijk dat zich coderings- en ontwerpproblemen voordoen tijdens het ontwikkelen van een e-commerce applicatie.

Wij hebben nog niet meegemaakt dat we een probleem niet opgelost krijgen. Het oplossen van een probleem houdt natuurlijk wel verband andere factoren zoals bijvoorbeeld server-performance. Een programmeur kan een webshop niet sneller maken als de server met te weinig performance de bottleneck vormt.

Kennis van database-technologie

Een ander belangrijk aspect dat onze Magento2 programmeurs moet hebben, is goede kennis van databasetechnologieën. Database technologieën nemen informatie op en slaan die op, beheren en verwerken deze data.

WELKE MAGENTO 2 WEBSHOPS WIJ MAKEN?

BEKIJK ZE ZELF MAAR

Magento webshop Landbouwmachines

AM MACHINERY

Magento webshop verbandartikelen

VAN HEEK MEDICAL

magento webshop curtain company gordijnen op maat

CURTAIN COMPANY

BEKIJK ALLE BLOGS