App laten maken: iOS / Apple, Android, Windows 8-10

Het ontwikkelen van een App begint bij een idee. Daarna wordt het doel en dan de werking bepaald. Is hij bijvoorbeeld gericht op het verlenen van service? Of op het verhogen van verkoop? Wat is de doelgroep? Moet hij geschikt zijn voor Android en iOS (Apple iPhone en iPad)? Of zelfs ook voor Windows 10.

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Gratis applicatie of verkopen?

Wil je de App gratis verstrekken? of wil je er geld mee verdienen door geld te vragen voor de applicatie? Kortom, vragen die zorgvuldig uitgewerkt dienen te worden. Het proces van het ontwikkelen van een App vergt tijd en denkwerk.

Wanneer de app is ontwikkeld wil je natuurlijk dat er zo veel mogelijk mensen gebruik van kunnen maken. Oftewel, hij moet ergens te downloaden zijn. Je kan hem dan gaan aanbieden aan de appstore. Ook hiermee helpen wij je op weg. Dit is namelijk niet zo maar gedaan. Je moet hem bijvoorbeeld signen (aantonen dat je daadwerkelijk eigenaar bent). Maar ook het testen van de applicatie is erg belangrijk. Wanneer alles gedaan is zullen Apple en Google verifiëren of de app aan alle voorwaarden voldoet voor dat hij online gaat.

Ontwikkeling van Apps

Onze programmeurs hebben ervaring met het ontwikkelen van Apps. Dit zal je merken in de snelheid en de gebruiksvriendelijke werking van de applicatie.

Eijdems Internet ontwikkelt Apps voor de volgende platformen:

Windows 8 & 10
Windows mobile / Windows Phone
iOS (Apple / iPhone / iPad)
Android
app laten maken

Goede App met rendement

Een goede App moet een goede en bruikbare functionaliteit bieden. Denk bijvoorbeeld aan tijd of geld besparend, interactief, entertainend of informatief zijn. Eijdems Internet begeleidt je graag en deskundig met de ontwikkeling van een professionele applicatie voor uw bedrijf of organisatie.

Wij ontwikkelen uw App al vanaf € 1.450,-excl. BTW

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

T 077 3030 411info@eijdems-internet.nl

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief