Animaties & Visualisaties

KORT EN KRACHTIG!

GEEF DE BEZOEKER EEN GOED BEELD VAN WAT U TE BIEDEN HEEFT

In ca. 1,5 minuut krijgt de bezoeker een goed beeld van hetgeen u te bieden heeft op een wijze die tekst en foto’s nooit kunnen evenaren.

Door deze animaties zo kort en krachtig mogelijk te houden wordt het voor iedere bezoeker snel duidelijk wat u te bieden heeft, zonder dat ze veel tekst moeten lezen op uw website of webshop.

ANIMATIE MET EEN EIGEN KARAKTER

Ieder bedrijfs- of productpresentatie wordt op maat gemaakt. Het karakter, uitstraling, lettertype, snelheid en eventuele typetjes zijn gebaseerd op jou verhaallijn. Op deze manier krijgt jou animatie een eigen identiteit. Die met geen enkele andere presentatie te vergelijken is.

VOICE OVERS IN 80 TALEN

De stem die aan een filmpje wordt meegegeven, bepaalt voor een groot deel de kwaliteit. Wanneer deze stem onverstaanbaar of blikkerig klinkt, is het hele effect van de animatie weg.

Door het gebruik van professionele voice-overs leveren wij animaties in meer dan 80 talen. Alles wordt ingesproken door professionele mannelijke en/of vrouwelijke voice-overs.

EIGEN VOICE OVER

Het is natuurlijk geen must om voor onze voice overs te kiezen. Wanneer u uw eigen stem wilt meegeven aan een animatie, of u heeft al een iemand die een voice over kan verzorgen dan kunnen wij deze natuurlijk altijd mixen onder de door ons gemaakte animatie.

SCRIPT EN STORYBOARD

Wij schrijven het script/storyboard aan de hand van de informatie die we van u krijgen. Wanneer dit script/storyboard aan uw verwachtingen voldoet, gaan onze gespecialiseerde programmeurs aan de slag om een indrukwekkende bedrijf- en/of productpresentatie te maken.

ANIMATIES VOOR…

Wij maken 2D en 3D animaties voor bedrijven, organisaties en stichtingen. Ze kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor:

  • Productdemonstraties
  • Uitleg proces van dienstverlening
  • Uitleg gebruik van een product/handleiding
  • Uitleg unique selling points, strategie uitleg.

OVERAL BRUIKBAAR

Of u de animatie nu wil gebruiken tijdens een presentatie of op uw website en/of webshop. Wij leveren alles aan in in een gebruiksvriendelijk formaat en in hoge kwaliteit. Op deze manier is de animatie overal te gebruiken. Ook op de diverse Social Media kanalen.

MATERIAAL EN BELICHTING

Een belangrijk onderdeel van iedere visualisatie is de belichting van het project. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schaduwwerking door zonlicht, of aan diverse lichtbronnen in een interieur die voor een schaduwontwikkeling zorgen op de vloerbedekking. Alles wordt zo realistisch mogelijk nagebootst.

Het materiaal dat u voor uw project voor ogen heeft wordt samen met u doorgenomen en aan de hand hier daarvan bouwen wij uw project zo echt mogelijk na. Wilt u daarna materialen en kleurstellingen aanpassen, ook dat is mogelijk.

PROJECT VISUALISATIES

Wat is er nu mooier om uw klant zo realistisch mogelijk door zijn of haar nieuwe huis of nieuwbouwwijk te laten lopen? Of wanneer u uw werknemers in een vroeg stadium al het nieuwe kantoorpand kan laten zien.

Onze 3D programmeurs streven er naar om een visualisatie altijd zo realistisch mogelijk te maken. Op deze manier krijgen uw klanten een beter beeld van hetgeen hen te wachten staat en geeft het uw ontwerp meer waarde.

MAATVOERING

Het handigste is als uw al over bijvoorbeeld een autocadfile (DWG) beschikt. Op deze manier hoeven onze programmeurs het ontwerp/de tekening alleen nog maar om te zetten in 3D en daarna af te werken.

Is dit niet het geval? En beschikt u alleen over de maatvoering op een simpel kladblokje? Ook dat is geen probleem. Wij zetten dan zelf de ruwe schets om naar een digitaal ontwerp van waaruit wij de 3D visualisatie vorm gaan geven.