Home

EIJDEMS INTERNET

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Eijdems Internet heeft 20 jaar ervaring in het bouwen van webshops en websites. Eijdems Internet heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden Magento 2 webshops en WordPress websites. Wij proberen zover mogelijk vooruit te kijken met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van E-commerce. Een webshop zal gesteund moeten worden door bijvoorbeeld social media, SEO (zoekmachine optimalisatie) en ERP en sales systemen. Het koppelen van Magento webshops met deze externe systemen is een onderscheidende specialiteit van Eijdems Internet.

Service staat bij Eijdems Internet op een hoog niveau. Vragen van klanten voor wijzigingen en aanpassingen worden altijd binnen één werkdag beantwoord. Aangezien onze klanten verwachten dat hun webshop of website gewoon werkt (net zoals hun auto en de internetverbinding) werken wij het liefst met onderhoudscontracten om problemen te voorkomen.

WEBSHOP EN WEBSITE
PROGRAMMEURS

Veel kennis en kunde tegen zeer lage kosten. Dat is wat wij u kunnen bieden doordat wij gebruik maken van Outsourcing programmeurs met HBO+ kwaliteit.

SCRAPEN

BIG DATA

Wil je grote hoeveelheden gegevens (big data) van internet scrapen? Kom dan uit de startblokken en neem contact met ons op. Wij hebben een gespecialiseerd scraping team beschikbaar.

1001010110101010
1001010110101010

ANIMATIE &VISUALISATIE

ZIEN IS BELEVEN

Wij ontwikkelen uw 2D en 3D animaties voor uw producten en of diensten. Alles voorzien van een eigen karakters en een professionele voice-over een diverse talen.

WEBSITE BOUWEN?

Wij ontwikkelen websites in onder ander WordPress en Typo3. Ook verzorgen wij aanpassingen en updates voor bestaande websites. Wij werken met hoog opgeleide PHP en ASP.Net programmeurs.